Bakan Ersoy'dan sinema bileti tartışmalarıyla ilgili açıklama

Bakan Ersoy'dan sinema bileti tartışmalarıyla ilgili açıklama

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy'dan sinema bileti tartışmalarıyla ilgili açıklama geldi. Ersoy "Bizim önerdiğimiz şekilde yasa geçerse sinemada bilet tartışması kalmaz" dedi.

Son günlerde çok tarşılan sinema bileti tartışmalarına ilişkin açıklama yapan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy "Bizim önerdiğimiz şekilde yasa geçerse sinemada bilet tartışması kalmaz" dedi.

Ersoy söyle devam etti: "Promosyonlar içinde bazı eşit olmayan uygulamalar yapılmaya başlanmış bunu da düzenlememiz gerekiyor. Bunun eşit sağlanması gerekiyor. Meclis'e önerilerimizi gönderdik, tartışılacak. Önemli olan hasılatın eşit şekilde dağılıtılmasını sağlamak.

Promosyonla yapılan indirimlerde biletin fiyatını aşağı çekiyorsanız net hasılatta eşitliği bozmuş oluyorsunuz önemli olan bunun giderilmesi. Bir sıkıntı kalacağını sanmıyorum özünde herkes mutlu olacak. Hasılat payı vergiler çıktıktan sonra kalan eşit bir şekilde olacak. Bizim önerdiğimiz şekilde yasa geçerse bilet tartışması kalmayacak."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN