Balyoz’da Kumpas soruşturmasında 5 eski polis tutuklandı

Balyoz’da Kumpas soruşturmasında 5 eski polis tutuklandı

Balyoz planı davasında kumpas iddialarına ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan dönemin 5 emniyet görevlisi, sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Balyoz davasında kumpas iddialarına ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında geçtiğimiz günlerde gözaltına alınan dönemin 5 emniyet görevlisi, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Burada savcılıkça sorgulanan şüpheliler Necat Aksu, Mehmet Kılıç, Hüseyin Yalçın, Mehmet Özdemir ve Mehmet Ay, tutuklama istemiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.

Nöbetçi İstanbul 2. Sulh Ceza Hakimliği’ne çıkarılan 5 şüpheli "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, devletin güvenliğine veya iç veya dış siyasal yararlarına ilişkin belge veya vesikaları hileyle almak, devletin güvenliğine ve siyasal yararlarına ilişkin bilgileri açıklamak" suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İSTANBUL/İHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN