Banker Bilo filmi gerçek oldu: İstanbul diye Artvin'e getirdiler

Banker Bilo filmi gerçek oldu: İstanbul diye Artvin'e getirdiler

Artvin'de jandarma tarafından düzenlenen operasyonda, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu Pakistan ve Afganistan uyruklu 84 kişi yakalandı. Kaçakların, Ankara ve İstanbul diye Artvin'de bırakıldıkları ortaya çıktı.

Şavşat ilçesinde karayolu üzerinde kalabalık gruplar halinde yürüyen yabancı uyruklu kişileri gören yöre sakinleri, jandarmaya haber verdi.

Gelen ekiplerin yaptığı kontrollerde, bu kişilerin yasa dışı yollarla İran üzerinden Türkiye'ye giriş yapan Afganistan ve Pakistan uyruklu göçmenler olduğu belirlendi. Gözaltına alınan, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 84 kaçağın, 200'er lira karşılığında Türkiye'ye sokulduğu, kamyon kasasında Ankara ve İstanbul'a götürülmek vaadiyle Artvin'de yol kenarına bırakıldığı ortaya çıktı.

Yurtlarda tutulan kaçakların sınır dışı edileceği belirtildi. Kaçakları yola bırakan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

ARTVİN/AA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN