Barron Trump kimdir?

Barron Trump kimdir?

Barron Trump, ABD'nin 45. Başkanı Donald Trump ile Melania Trump'ın oğludur. Resim yapmayı seven Barron Trump, babasıyla birlikte golf oynamaktan büyük zevk alıyor.

Annesi Melania Trump, Barron Trump’ın çok zeki ve kararlı biri olduğunu, ne istediğini bilen biri olduğunu anlattı. Melania, Barron Trump’ın bir gördüğü bir şeyi asla unutmadığını söylerken, hafızasının çok kuvvetli olduğunu ifade etti.

BARRON TRUMP KİMDİR?

Barron William Trump, eski model Melania Trump ile ABD’nin 45. Başkanı ve emlak kralı Donald Trump'ın oğludur. 20 Mart 2006'da New York Manhattan’da doğdu. Barron, çiftin tek çocuğu ve başkanın Beyaz Saray'da onunla beraber yaşayan tek çocuğudur. Annesi Melania, ABC News'e verdiği demeçte, en küçük Trump'ın her gün takım elbise giymeyi sevdiğini söylerken, ‘Eşofmanlı bir çocuk’ olmadığını söylemişti.

Ayrıca Barron Trump, babası gibi golf oynamayı çok seviyor.

Barron William Trump, New York City'de, kendisine ait bir katın bulunduğu Trump Tower'ın içinde büyüdü. Her zaman lüks bir hayat yaşayan Barron Trump için annesi Melania Trump, bir röportajda Barron'un küçükken uçakları ve helikopterleri gerçekten sevdiğini anlatmıştı.

Melania, Barron’un duvarlara çizim yaptığını ifade ederken, bunun onun yaratıcılığını teşvik ettiğine inandığını kaydetmişti. Oğlu Barron Trump’ın hayal gücünün bu şekilde büyüdüğünü aktaran Melania, Barron Trump’ın oyun odasındaki duvarları sürekli çizdiği bilgisini paylaşmıştı.

barron-trump-kimdir.jpg

BEYAZ SARAY YAŞAMI

Barron ve Melania, Donald Trump'ın başkanlığının neredeyse ilk beş ayında Trump Tower'da kaldılar, böylece Barron, Yukarı Batı Yakası'ndaki Columbia Gramer ve Hazırlık Okulu'ndaki çalışmalarını bitirebildi. O ve annesi 11 Haziran 2017'de Beyaz Saray'a taşındı ve Maryland'de bir hazırlık okulu olan St. Andrew's Episcopal’de okudu.

Barron, 1963'te John F. Kennedy Jr.'dan bu yana Beyaz Saray'da ikamet eden bir başkanın ilk oğludur. Barron Trump, Amerikan Silahlı Kuvvetleri üyelerinin yer aldığı birçok etkinliğe katıldı.

Barron Trump, Şükran Günü'nden önce babasının hindileri affetmesini desteklemişti.

JR. (KÜÇÜK) DONALD TRUMP

Melania, oğlu Barron Trump’ın çok zeki olduğunu belirterek, zeki, özel ve bağımsız biri olduğunu, kararlı olduğunu ve ne istediğini gayet iyi bildiğini söyledi.

Ayrıca Barron Trump, baba Donald Trump’la çoğunlukla Florida, Palm Beach'teki Mar-a-Lago'da golf oynuyor. Sürekli babasıyla vakit geçiriyor.

barron-trump-kimdirrr.jpg

YETENEKLERİ VE İLGİ ALANLARI

Sloven annesi sayesinde Barron hem İngilizce hem de Slovence bilmektedir ve aynı zamanda Fransızca da öğrendi.

Barron Trump, Legos ve Magna Tiles kullanarak şehirler ve havaalanları inşa etmeyi seviyor, ancak kendine has bir estetiği var. Melania, Barron Trump’ın beyazı sevdiğini, büyük projeler yaptığını, hayal gücünün çok etkileyici olduğunu ifade ederken, bir şeyler inşa etmeyi, onu yıkmayı ve başka bir şey yapmayı sevdiğini söyledi.

Melania Trump, oğlu Barron Trump’ın çizimde çok detaylı olduğunu öne sürerken, sık sık seyahat ettiklerini ve gördüğü her şeyi çok net hatırladığını kaydetti.

Başkanın beş çocuğunun en küçüğü olan Barron Trump’ın dört üvey kardeşi var: Don Jr. , Ivanka ve Eric ve ayrıca Trump'ın Marla Maples ile olan evliliğinden ablası Tiffany…

KORONAVİRÜSE YAKALANMIŞTI

14 Ekim 2020'de Melania, kendisi ve Donald Trump gibi Barron'un da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığını doğrulamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN