Başakşehir, Kayserispor'a hazırlanıyor 

Başakşehir, Kayserispor'a hazırlanıyor 

Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Lig'in 26'ncı haftasında  pazar günü deplasmanda karşılaşacağı İstikbal Mobilya Kayserispor maçı hazırlıklarına bugün yaptığı çalışmayla devam etti. 

Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde gerçekleştirilen antrenman koordinasyon çalışması ve ısınma hareketleriyle başladı. İdman pas çalışması ve 8'e 3 oyun ile sürdü. Başakşehirli futbolcular antrenmanı, iki grup halinde savunma, sonlandırma çalışması, gerçekleştirilen turnuva ile tamamladı.

19-03/14/basaksehir-2

Başakşehir, İstikbal Mobilya Kayserispor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı çalışmayla sürdürecek. 

İSTANBUL/DHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN