Başbakan Davutoğlu'ndan Dağlıca'ya bayram ziyareti

Başbakan Davutoğlu'ndan Dağlıca'ya bayram ziyareti

Başbakan Davutoğlu, sürpriz bir kararla dün gece Diyarbakır'a gitti ve bayram namazını Diyarbakır'da kıldı. Davutoğlu'nun Diyarbakır'dan sonra Ankara'ya dönmesi beklenirken uçağın yeni bir sürprizle Van'a indiği, Başbakan'ın Dağlıca Tabur Komutanlığı'ndaki askerlere bayram ziyaretinde bulunduğu ortaya çıktı.

Başbakan Davutoğlu, Dağlıca'daki askerlere yaptığı sürpriz bayram ziyaretini twitter hesabından duyurdu ve askerlerle çektirdiği fotoğrafları paylaştı. 

Davutoğlu, fotoğrafların altına şu mesajları yazdı:

Başbakan Davutoğlu: "Hakkari Dağlıca'da şehit verdiğimiz askerlerimizin silah arkadaşlarını ziyaret etmek için Yüksekova'daydım. O sarp dağları kahramanca bekleyen mehmetçiklerimizdeki sarsılmaz inanç ile gurur duydum. Bu bayram gününde Hakkari'den Yüksekova'dan da mehmetçiklerimizin selamlarını siz aziz milletime iletmekle bahtiyarım. Herkes bilsin ki bu millette bu azim ve bu kardeşlik iklimi daim oldukça bizi kimse yolumuzdan çeviremez."

15-09/24/cpq147vuyaa7w7g

 15-09/24/cpq147ou8aadftl

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN