Beren Saat ve Kenan Doğulu evliliğinde kriz mi var?

Beren Saat ve Kenan Doğulu evliliğinde kriz mi var?

Gözlerden uzak evlilikleri ile çok konuşulan Beren Saat ve Kenan Doğulu'nun arasında sorunlar olduğu iddia ediliyor.

Malibu sahilinde gerçekleştirdikleri sade ancak muhteşem düğünle hayatlarını birleştiren Kenan Doğulu ve Beren Saat arasında uzun süredir aşılamayan sorunlar olduğu iddia ediliyor.

Son olarak birlikte bir reklam filminde rol alan Saat ve Doğulu'nun, reklam sözleşmesindeki madde gereği 1 yıl boyunca boşanmaları yasak. Çiftin yakın çevresi, bu sözleşme olmasaydı ünlü çiftin önümüzdeki aylarda boşanabileceğini iddia ediyor.

Bebek meselesi sorun çıkardı

Uçankuş'un haberine göre, sorunun öncelikli kaynağı bebek. Beren Saat çocuk yapmak için işlerine ara vermiş, yeni projeleri kabul etmemiş ancak bir türlü bebek sahibi olamamıştı. Saat bunun üzerine tüp bebek tedavisi görmüştü. Beren Saat, uğruna işlerini bile ertelediği bebeğe kavuşamayınca gerginlik yaşanmış daha sonra tedavi sürecine Kenan Doğulu da dahil olmuştu.

Bu süreçte evde bulunan Saat, Doğulu ile daha fazla vakit geçirmek istedi ancak Kenan Doğulu yoğun iş temposundan dolayı eşini ihmal etti. Bu da çiftin arasının biraz daha soğumasına sebep oldu.

Aile ile kaynaşamadı

Doğulu'nun ailesi ile Saat'in bir türlü yeterince kaynaşamaması da sorunu büyüten sebeplerden biri oldu. Beren Saat son olarak Ozan Doğulu'nun kızı Arya'nın doğum gününe mazeret belirtmeksizin gitmemişti. Bu da Ozan Doğulu ve eşinin arasının Saat'le iyi olmadığı iddialarını gündeme getirmişti.

Aileyi hedef gösteriyor

Beren Saat'in toplumsal olaylarda kendini hedef gösterecek şekilde verdiği tepkiler ve Özgecan Aslan cinayeti sırasında başından geçen taciz hikayelerini anlatması da, Doğulu'yu kızdıran hareketlerden biri oldu. Kenan Doğulu, ailenin adının bu tip hedef gösterme olaylarıyla anılmasını istemedi; ancak Saat, eşini dinlemedi ve paylaşımlarına devam etti.

Bugüne dek röportajlarında bile birbirlerinden bahsetmekten çekinen Doğulu ve Saat'in son zamanlarda hem reklamda hem bir animasyon filminin seslendirmesinde birlikte yer almaları da, "ilişkilerini paraya çeviriyorlar" eleştirilerini beraberinde getirdi. Çiftin yakın çevresi bu yüzden, boşanmamalarının tek sebebinin o anlaşma olduğunu düşünüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN