Beren Saat'in ‘HDP’ desteği kayınvalideyi kızdırdı

Beren Saat'in ‘HDP’ desteği 
kayınvalideyi kızdırdı

Kayınvalide Serpil Doğulu, Beren Saat'in sosyal medyadaki siyasi paylaşımlarından rahatsız oldu. Bu paylaşımların, oğulları ve torunları da dahil olmak üzere tüm aileye zarar vereceğini söyleyen kayınvalide ile gelin arasında gerginlik yaşandı.

Takvim’in haberine göre çift arasındaki gerginlik dedikodulara göre kayınvalide Serpil Doğulu da dahil oldu. Serpil Hanım, sosyal medyadan siyasi paylaşımlar yapan gelinini uyardı. İddiaya göre Serpil Doğulu, güzel oyuncunun yaptığı sert çıkışların oğulları ve torunları da dahil olmak üzere tüm aileye zarar vereceğini gelinine söyledi. Ancak Beren Saat, sosyal medyadaki siyasi paylaşımlarını sürdürdü. Bunun üzerine de hem Serpil Doğulu hem de Ece Doğulu, güzel oyuncuya mesafe koydu. Bu arada Beren Saat'in instagram hesabından kayınvalidesini takip dahi etmemesi iddiaları güçlendirdi.

Kenan Doğulu'nun İstanbul'da verdiği son konserlerine bakıldığında gerginlik iyice gün yüzüne çıktı. Serpil Doğulu, oğlunu büyük oğlu Ozan Doğulu'nun eşi Ece Doğulu ile en ön sıradan izledi.

Beren Saat ise kayınvalidesi ve eltisiyle arası açık olduğu için onların yanında bulunmadı. Güzel oyuncu, eşinin son birkaç konserini kulisten izleyerek anne Serpil Hanım ve eltisi Ece Doğulu'dan uzak kaldı. Ünlü oyuncunun, instagram hesabındaki siyasi paylaşımları birçok kesimin de tepkisini çekiyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN