Kartal devreyi zirvede tamamladı! Yenilmezlik serisi 9 maça çıktı

Kartal devreyi zirvede tamamladı! Yenilmezlik serisi 9 maça çıktı

Beşiktaş, Süper Lig'in 21. haftasında Göztepe ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılar, 1-0 geriye düştüğü mücadele Ljajic ve Aboubakar'ın golleriyle 2-1 kazanarak haftayı liderlik koltuğunda tamamlamayı garantiledi.

Süper Lig'in 21. haftasında Beşiktaş ile Göztepe kozlarını paylaştı.

Karşılaşmanın 39. dakikasında Tripic ile öne geçen Göztepe, devreye 1-0'lık üstünlükle girdi.

Beşiktaş'ta oyuna ikinci yarıda dahil olan Ljajic, 48. dakikada durumu 1-1'e getiren golü attı.

Dakikalar 77'yi gösterdiğinde ise sahneye Aboubakar çıktı ve takımını öne geçirdi.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Beşiktaş, Göztepe'yi 2-1 mağlup etti.

Bu sonuçla birlikte Beşiktaş, 44 puanla Süper Lig'in 21. haftasını lider tamamlamayı garantiledi. Göztepe ise 25 puanda kaldı.

mac2.jpg

MAÇTAN ÖNEMLİ ANLAR  

15′ Ghezzal’ın ortasında Aboubakar’ın boş durumda uçarak yaptığı kafa vuruşu az farkla auta gitti. 

19′ Kale sahası içinde oluşan karambolde kaleci İrfan Can çizgiden çıkardı. Kale alanı içinde peş peşe yapılan vuruşların ardından son olarak Larin’in dokunuşunda top ağlara gitti. Yardımcı hakem pozisyonda ofsayt bayrağını kaldırdı. 

33′ Ghezzal’ın ortasında ceza sahasında topu kontrol eden Aboubakar, savunmadan sıyrıldıktan sonra yaptığı vuruşla ağları havalandırdı. Anca VAR odasında gelen uyarı sonrası ağlara giden top, ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayıldı. 

GOL! 39′ Çalımlarla ceza sahasına giren Zulj’un şutu Ersin’den döndü. Dönen topu iyi takip eden Tripic, topu ağlara gönderdi. 0-1 

GOL! 48′ Ghezzal'ın ara pasını alan Adem Ljajic'in, ceza sahası içinde rakibinden sıyrılarak çektiği şut, kaleci İrfan Can'ın bacaklarını arasından filelere gitti. 1-1 

56′ Ndiaye'nin ara pasında yay üzerinde buluşan Halil Akbunar'ın şutunu kaleci Ersin kornere çeldi. 

60′ N'Sakala'nın müdahalesinde araya girerek topu kapan Ndiaye'nin kaleci Ersin ile karşı karşıya kaldı. Kalesini doğru zamanda terk eden Ersin, topa müdahale etti ve gole izin vermedi. 

73′ Aboubakar ile paslaşarak ceza alanı içine giren N'Koudou'nun şutu diriğin üstünden az farkla auta çıktı.

GOL! 77′ Gökhan Töre'nin ortasında altı pas üzerinde kafa ile tamamlayan Aboubakar, topu filelere göndererek takımını öne geçiren golü kaydetti. 2-1 

89′ Ceza sahası dışında topla buluşan N'Koudou, rakibinden sıyrılıp ceza sahası içine girdi ve sert vurdu. Kaleci İrfan Can bu pozisyonda ayaklarıyla gole engel oldu. 

90′ Beşiktaş çok hızlı çıktı. Gökhan Töre kendi yarı sahasından aldığı topla ilerleyip N'Koudou'yu gördü. Bu futbolcunun sert şutunda top direkten geri geldi. 

mac.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN