Beyaz Show’a Gülben Ergen klipleri ve Çilek Kokusu Street Fighter videosu damga vurdu

Beyaz Show’a Gülben Ergen klipleri ve Çilek Kokusu Street Fighter videosu damga vurdu

Kanal D’nin yeni sezona bomba gibi giren talk Show programı Beyaz Show’a dün akşam ‘Kalbimi Koydum’ albümüyle katılan Gülben Ergen ve final yapmaya hazırlanan Çilek Kokusu oyuncuları Yusuf Çim, Demet Özdemir ve Ekin Mert Daymaz' damga vurdu. Beyazıt Öztürk sürprizleriyle izleyenleri kahkahaya boğdu.

Kanal D'nin en sevilen programı Beyaz Show dün gece yayınlanan bölümüyle herkesi ekrana kilitledi. Cuma gecelerinin vazgeçilmezi Beyaz Show’un konukıları; Gülben Ergen, Yusuf Çim, Demet Özdemir ve Ekin Mert Daymaz'dı. Hem Gülben Ergen hem de Çilek kokusu oyuncuları için birbirinden ilginç videolar hazırlayan Beyaz, herkesi kahkahaya boğdu.

15-11/07/gulben-ergen.png

Beyaz Show 6 Kasım Cuma akşamı saat 23.15’de Kanal D ekranında Beyazıt Öztürk’ün muhteşem sunumuyla ekrana geldi. Beyaz yine yaptı yapacağını ve konuklarına birbirinden özel videolar hazırladı. Beyaz’ın hem ‘Kalbimi Koydum’ albümüyle müzik listelerini altüst eden Gülben Ergen için hem de Çilek Kokusu’nun genç yetenekleri Yusuf Çim, Demet Özdemir ve Ekin Mert Daymaz için sürpriz videoları oldu.

15-11/07/3-1446885796.png

Beyaz Show’da Gülben Ergen’e özel klip

Beyaz, Gülben Ergen’in kliplerine sosyal medya üzerinden alternatif klipler hazırlattı. Sosyal medyadan Gülben Ergen’in şarkılarına çok fazla klip gönderildi. İnternet üzerinden Ergen'in şarkılarına alternetif klip çekip yollayan izleyecilerin, performansı Gülben Ergen’i kahkahalara boğarken, stüdyoda ve ekran başında keyifli dakikalar yaşanmasına neden oldu.

Beyaz Show Gülben Ergen Klip 

Beyaz Show’da Gülben Ergen için çekilen klipler, sanatçıdan tarafından tam not aldı.

15-11/07/image_1446852646_400154.jpg

Beyaz Çilek Kokusu’nu Street Fighter’a uyarladı

Kanal D’de dün akşam ekrana gelen Beyaz Show’a Çilek Kokusu oyuncularının sempatik tavırları da renk kattı. Beyaz’ın Çilek Kokusu’nun başrol oyuncuları Yusuf Çim, Demet Özdemir ve Ekin Mert Daymaz içinde süprizi vardı. Gülben Ergen, Demet Özdemir, Yusuf Çim, Ekin Mert Daymaz’ın yer aldığı Beyaz Show’da Çilek Kokusunun sevilen 3 genç ismi ve Beyaz efsane oyun Street Fighter videosunda buluştu. Çilek Kokusu dizisinin sevilen isimlerinden Yusuf Çim ve Ekin Mert Daymaz’ın Demet Özdemir’i Beyaz Show’a götürmek istemeleri ve Beyaz’ın oraya gelerek dövüş yapmaları izleyenleri kahkaya boğdu.

Beyaz Show Çilek Kokusu Street Fighter uyarlaması

Beyaz konukları için hiçbir masraftan kaçmadı. Görsel efektlerin son derece iyi kullanıldığı videoda Street Fighter uyarlamasında Çilek Kokusu’nun genç oyuncuları Yusuf Çim, Ekin Mert Daymaz’ın performansı da izleyenleri gülmekten kırıp geçirdi.

Demet Özdemir’e ilgi büyüktü

Beyaz Show’un dün akşam yayınlanan bölümünde Çilek Kokusunun güzel oyuncusu Demet Özdemir hayranlarının büyük ilgisine maruz kaldı.

15-11/07/yusuf_im_8.jpg

Yusuf Çim kim? 

Her hafta reyting listelerinde üst sıralara yerleşmeyi başaran Çilek Kokusu 16. Bölüm ile ekrana geldi. Dizinin bu kadar sevilmesinde yakışıklı başrol oyuncusu Yusuf Çim’in payı büyük.

Yusuf Çim nereli?

Yusuf Çim 26 Eylül 1991 yılında İstanbul’da doğdu. Yusuf Çim, üç kardeşten en küçüğü. Eczacı bir babanın oğlu olan Yusuf Çim, İlkokulu Cibali ilköğretim okulunda ortaokulu ise Riyaziyeci Salih Zeki okulunda tamamladı. Lise eğitimini meslek lisesinde tamamlayan Yusuf Çim, puanı yüksek olmasına rağmen Bilgisayar Programcılığı bölümüne giriş yaptı. Ancak oyunculuk yeteneği onu bambaşka bir bölüme götürdü. Çilek Kokusu’nun yakışıklı yıldızı Yusuf Çim, üniversite eğitimi için İstanbul Arel Üniversitesi Radyo Televizyon bölümüne girdi ve halen öğrenimini sürdürüyor.

Yusuf Çim boyu kaç?

1.88 boyundaki yakışıklı oyuncu Yusuf Çim, oyunculuk ve modellik kariyeri dışında futbola da meraklı. Lise okuduğu sıralarda İ.B.B paf takımında oynayan Yusuf Çim, daha sonra Fatih Hilal Spor’a transfer olmuş. Fakat sakatlanması neticesinde futbol yaşantısını bitirmek zorunda kalmış.

Çilek Kokusunun yıldızı Yusuf Çim, 2009 tarihi ile 2012 tarihleri arasında modellik yaptı. Birçok önemli markanın katalog çekimlerinde fotomodel oldu.

2010 ve 2011 tarihlerinde hem Avea hem de Galatasaray Mobil reklamlarında oynama şansı yakaladı.

2011 tarihinde Demet Akalın’ın çekmiş olduğu Aşk isimli parçasında oynadı.Modellik yapmış olduğu sırada ünlü markalarla defileleri için de podyuma çıktı. Bu markalardan bazıları Damat, Kiğili, Tween, Polo, Mango..

2011 tarihinde düzenlenmiş olan Best Model yarışmasına katılan Yusuf Çim, bu yarışmadan ikincilik ile ayrıldı.

Mankenlik sonrasında müziğe merak saran Yusuf Çim, şarkıda söyledi. 2013 tarihinde Olsun Bi Kere isimli albüm ile müzik yaşantısına giriş yaptı.

2014 tarihinde Show Tv ekranlarında yayınlanan Ezra isimli dizide Mustafa karakterini canlandırdı

Ezra dizisinde canlandırdığı Mustafa karakteri büyük ses getirdi.

Başarılı performansı sayesinde Yusuf Çim yaz sezonunda izleyiciyle buluşan Çilek Kokusu kadrosuna dahil oldu. Oyuncu dizide Burak karakterine hayat veriyor.

15-11/07/demet-ozdemir-1258128.jpg

Demet Özdemir nereli?

Demet Özdemir Çilek Kokusu dizisinde Aslı karakterini canlandırıyor. Peki Çilek Kokusu dizisinin güzel oyuncusu Demet Özdemir kim? Güzel oyuncunun Çilek Kokusu kadrosuna dahil olmadan önceki kariyeri ve tüm detaylar haberimizde.

26 Şubat 1992 yılında Kocaeli’nde dünyaya gelen Demet Özdemir’in üç kardeşi var. Bir abisi ve bir de ablası bulunan Demet Özdemir’in annesi ve babası oyuncu çok küçükken ayrılma kararı aldı. Demet Özdemir bu kararın ardından kardeşleriyle beraber İstanbul’a geldi.

Çilek Kokusunun güzel yıldızı Demet Özdemir’e en büyük desteği yine annesi ve ablası verdi. Ablası Demet Özdemir için büyük fedakârlık yaparak çalıştı ve oyuncunun okulunu bitirmesi için büyük bir çaba sarf etti.

Demet Özdemir'in boyu kaç?

Demet Özdemir oyunculuktan önce dansa ilgi duyuyordu. Dansa olan ilgisi sebebiyle dans kursuna katıldı ve 1-2 yıl kadar dans etti. Dans tutkusu nedeniyle okulunu aksatan Demet Özdemir, diplomasını alabilmek için akşam lisesine yazıldı ve mezun olmayı başardı.

Bengü dans kadrosundan ayrılınca Efes Kızları ile aynı sahneyi paylaşma imkanı bulan Demet Özdemir’in boyu 1.70.

Demet Özdemir’in oyunculuk kariyeri reklam filmleriyle başladı.

2009 yılında Mustafa Sandal’ın iki klibinde rol alma şansı yakaladı.

2012 tarihinde Pegasus reklamında oynadı.

2013 tarihinde Blue Jean Dergisi takviminde göründü ve Lise okuduğu sıralarda özel olarak 3 ay kadar dans dersi aldı.

Liseyi bitirdikten sonra 2 yıl özel olarak Şahika Tekand’da tiyatro konusunda eğitim aldı.

Demet Özdemir’in dizilerde görünmeye başlaması ilk defa 2013 yılında gerçekleşti.

Demet Özdemir, Çilek kokusundan önce Sana Bir Sır Vereceğim isimli dizide oynadı. Sana Bir Sır Vereceğim dizinde Aylin karakterini canlandırdı.

Demet Özdemir çıkışını 2014 tarihinde Kurt Seyit ve Şura isimli dizide canlandırdığı Alya karakteriyle yakaladı.

Ünlü Oyuncu 2014 tarihinde Tut Sözünü isimli sinema filmiyle kariyerini beyazperdeye taşıdı.

Demet özdemir, ardından yine aynı yıl Kaçak Gelinler isimli dizide rol aldı. Dizide Selin Şekerci, Furkan Andıç, Fırat Albayram gibi oyuncularla beraber oynadı.

Demet Özdemir'in oynadığı film ve diziler

2013 – Sana Bir Sır Vereceğim (Aylin)
2014 – Kurt Seyit ve Şura
2014 – Tut Sözünü
2014 – Kaçak Gelinler
2015 – Çilek Kokusu Aslı

15-11/07/cilek-kokusu-ekin-mert-daymaz.jpg

Ekin Mert Daymaz Kimdir? 

Çilek Kokusu dizisinde Volkan karakterini canlandıran Ekin Mert Daymaz, 2 Aralık 1990 yılında Hollanda'da dоğdu.

Ekin Mert Daymaz, Hollanda da çok fаzlа kalmadı ve İstanbul’a döndü.

2013 yılında Düzenlenen Bеst Model Of Turkey yаrışmаsınа katılan ve üçüncü olаn Ekin Mert Daymaz, oyuncu olmadan önce modellik yapıyordu.

Lise hayatının bitmesinden sonra uzun boyunun avantajı ile bir sürе basketbola merak saran Ekin Mert Daymaz, Haliç Üniversitesi'nde antrenörlük vе fitnеss eğitimi alıyor.

Oyunculuk alanında kendini geliştirmek istеyеn genç oyuncu Ayşegül Aydın, Ümit Çırak, Dolunay Soysert gibi isimlerden oyunculuk eğitimi almaktadır.

Daha sık drаm oynamak istediğini söyleyen Ekin Mert Daymaz, Fox Tv ekranlarında yayınlanan Not Dеftеri dizisinde Egemen karakterini canlandırarak ekran hayatına başladı.

Ekin Mert Daymaz, Çilek Kokusu isimli dizide Volkan karakterini canlandırıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN