Beyazıt'ta gitmek isteyen gruba Kadıköy'de polis müdahalesi

Beyazıt'ta gitmek isteyen gruba Kadıköy'de polis müdahalesi

Sendikaların çağrısı üzerine Beyazıt'a yapılacak yürüyüşe katılmak için Kadıköy'den Eminönü'ne geçmek isteyen gruplara polis izin vermiyor.

Sendikaların çağrısı üzerine Beyazıt'a yapılacak yürüyüşe katılmak için Kadıköy'den Eminönü'ne geçmek isteyen gruplara polis izin vermiyor. Kadıköy'deki Eminönü vapur iskelesine gelen bir gruba polis müdahale etti.

15-10/13/screenshot_9-1444721602.png

Polisin uyarısına rağmen iskeleye girmek isteyen gençlerle polis arasında arbede yaşandı. Yere yatırılan gençlerden 4'ü yaka paça gözaltına alındı. Bu sırada bir kadın, polisin müdahalesine tepki gösterdi.

İstanbul Valililiği, Beyazıt'ta yapılacağı duyurulan yürüyüşün uygun bulunmadığını belirterek engelleneceğini açıklamıştı.

Sirkeci'de de izin yok

KESK, DİSK, TTB ve TMMOB’un çağrısıyla yapılacak yürüyüşe İstanbul Valiliği’nin izin vermemesi üzerine Sirkeci Garı’na gelen grup üyelerine de polis izin vermedi.

Sendikaların buluşma alanı olarak Sirkeci Garı’nı göstermesi üzerine polis, hem Sirkeci’de hem de Kadıköy’deki iskelelerde güvenlik önlemi aldı. Polis toplu geçişlere izin vermedi. Çevik kuvvet polis de TOMA eşliğinde alana geldi. Polis göstericileri dağılması yönünde uyardı. Bölgedeki gerginlik sürüyor.

 

İSTANBUL/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN