Beyazıt'ta özel halk otobüsü kaza yaptı: Çok sayıda yaralı var

Beyazıt'ta özel halk otobüsü kaza yaptı: Çok sayıda yaralı var

İstanbul Beyazıt'ta bir otobüs yaya yoluna girdi. Olayda ilk belirlemelere göre yaralanan 3 kişi, çevre hastanelere kaldırıldı. Kazada, 16 araç hasar görürken, otobüsün şoförü gözaltına alındı.

Beyazıt Meydanı'nda bir halk otobüsü henüz belirlenemeyen nedenle yaya yoluna girdi. Otobüs, park halindeki çok sayıda araca çarparak durabildi.

Kazanın haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi, polis ve itfaiye sevk edildi. Polis, yolu trafik akışına kapatıp çevrede güvenlik önlemi aldı.

19-03/21/fotograflar-beyazitta-ozel-halk-otobusu-kazasi-cok-sayida-yarali-var-_2411_dhaphoto1.jpg

3 KİŞİ YARALANDI

Olayda yaralanan 3 kişi bölgeye sevk edilen ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. Kazanın ardından halk otobüsünün şoförü gözaltına alındı.

19-03/21/-hava-fotograflari-beyazitta-ozel-halk-otobusu-kazasi-3-yarali-_8823_dhaphoto1.jpg

16 ARAÇ HASAR GÖRDÜ

Hasar gören 16 aracı kaldırmak için çalışma başlatıldı. Olay yerinden halk otobüsünün kaldırılmasının ardından, yol araç trafiğine açıldı.

19-03/21/beyazitta-ozel-halk-otobusu-kazasi-cok-sayida-yarali-var-1-_1330_dhaphoto1.jpg

Ayrıca kaza, güvenlik kameralarına da yansıdı. Bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan kayıtlarda, halk otobüsünün yayaların kullandığı yoldan hızla ilerlediği görülüyor. Park halindeki araçlara çarparak ilerleyen otobüs, merdivenlerden aşağı doğru indiği sırada bir araca çarparak durabiliyor.

19-03/21/fotograflar-beyazitta-ozel-halk-otobusu-kazasi-cok-sayida-yarali-var-_2411_dhaphoto4.jpg

AJANSLAR

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN