Bir Zamanlar Çukurova'da Fikret pes etti: Adana'ya veda vakti!

Bir Zamanlar Çukurova'da Fikret pes etti: Adana'ya veda vakti!

Bir Zamanlar Çukurova 91. yeni bölümde neler olacak, merak ediliyor. Annesinin mektuplarının ortaya çıkmasının ardından, Adana'ya veda etmeye hazırlanan Fikret, giderayak mektupların duvarları donattığını görür. Yenildiğini kabul eder ama hem çocuk kalbini hem Müjgan'a olan aşkını alıp gitmek çok zordur. İşte, son fragman...

Bir Zamanlar Çukurova 91. bölüm özeti, diziseverleri duygulandırdı. Demir'in şehri donatan mektuplarını görmeye giden Fekeli ve Lütfiye savaşın henüz bitmediğini anlar! Demir konuyu kapatmıştır, Fikret de gitmiştir ama Lütfiye Fekeli'yi yalnız bırakmamaya karar verir. Çünkü Müjgan'ın Züleyha nefreti ile karşılaşır ve Şermin'den öğrendiklerinin doğru olduğunu anlar.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 91. BÖLÜM 1. FRAGMAN

0x0-91-bolum-foto-galeri-1617774397711.jpg

91. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Bu sezon final yapıp yapmayacağı merak konusu olan Bir Zamanlar Çukurova'nın 91. bölümü, 8 Nisan 2021 Perşembe günü saat 21.00'de ATV'de izleyicisiyle buluşacak. Fakat saat 20.00'de önceki bölümün özeti yayınlanacak. Bir Zamanlar Çukurova tüm bölümler izlemek için kanalın internet sitesine göz atabilirsiniz.

Bir Zamanlar Çukurova son bölümde neler oldu, göz atalım: Müjgan, Sevda'nın bir şeylerden şüphelendiğini anlamıştır. Ümit ile sohbet ederken bunu söyler ama Ümit geçiştirir. Müjgan, Fikret ile ilgili öğrendiklerini anlatmak ister ama son anda susar. Ümit'in zaten bildiğinden habersizdir. Ümit de, Demir ile neden ilgilenmeye başladığı gerçeğini söylemez ama bu konuda konuşabildiği birinin olması hoşuna gider.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Bir Zamanlar Çukurova 91. bölüm özeti: Züleyha ve Demir'in hem işte hem aşkta örnek çift haline gelmeleri Ümit'in intikam ateşini körükler. Aslında bambaşka bir intikam için girdiği Fikret'in oyununda, şimdi de aşk için intikam vaktidir! Ancak bu intikama giden yolda, zamanı gelmeden bir itirafta bulunur. Onu Demir'den uzak durması için tekrar uyarmaya gelen Sevda'ya "Ben senin kızınım" der!

Saniye evden kovunca, huğlarda kalıyorum diyen ama küçük konağa yerleşen Gaffur'un oyunu ortaya çıkıyor! Çıkmakla kalmıyor, herkes durumdan haberdar olunca olaylar büyüyor. Gaffur'un huğlarda bile yeri kalmıyor. Üstelik bu kez Saniye de ondan temelli vazgeçiyor!

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 91. BÖLÜM 2. FRAGMAN

0x0-91-bolum-foto-galeri-1617774398761.jpg

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA NEREDE ÇEKİLİYOR?

Geniş kadrosuyla ilgiyle takip edilen Bir Zamanlar Çukurova dizisinin çekimleri Adana'da gerçekleştiriliyor. Bazı sahneler ise Mersin'de yapılıyor. Adana'daki konağın hazırlanması 8 ay sürdü ve 450 kişi çalıştı.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA OYUNCULARI KİMLER?

Tims&B'nin yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Yıldız Tunç, Atilla Özel, Ayça Üzüm, Melis Veziroğlu Yılmaz'ın kaleme aldığı, müziklerini Aytekin Ataş'ın yaptığı, yönetmen koltuğunda Murat Saraçoğlu'nun oturduğu Bir Zamanlar Çukurova'nın oyuncu kadrosunda; Vahide Perçin (Hünkar Yaman), Hilal Altınbilek (Züleyha), Murat Ünalmış (Demir Yaman), Uğur Güneş (Yılmaz Akkaya), Kerem Alışık (Fekeli), Nazan Kesal (Sevda Çağlayan), Esra Dermancıoğlu (Behice Hekimoğlu), Melike İpek Yalova (Müjgan Hekimoğlu), Alayça Öztürk (Jülide), Bülent Polat (Gaffur), Turgay Aydın (Sabahattin), Selin Yeninci (Saniye), Sibel Taşçıoğlu (Şermin), Hande Soral (Lütfiye), Selin Genç (Gülten), Polen Emre (Fadik), Mustafa Açılan (Veli), Serpil Tamur (Haminne), Rüzgar Aksoy (Ercüment), Kadim Yaşar (Cengaver), Mehmet Polat (Hatip Ağa), Aras Şenol (Çetin), Şirin Öten (Naciye), Furkan Palalı gibi isimler yer alıyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 91. BÖLÜM 3. FRAGMAN

0x0-91-bolum-foto-galeri-1617774394525.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN