Bitcoin ne kadar oldu?

Bitcoin ne kadar oldu?

Bitcoin'deki düşüş yatırımcısı endişelendirmeye devam ediyor. Amiral gemi kripto para Bitcoin, gün içinde 3,520 dolara kadar sarkarak haftalık yüzde 36'lık bir düşüş kaydetti ve günü 3,887 doların üzerinde kapatamazsa son 5 yılın en kötü haftalık kaybına imza atmış olacak. İşte Bitcoin fiyatlarındaki son durum

Bitcoin ne kadar oldu? sorusu artık yatırımcısı tarafından sıklıkla soruluyor.Pazar günü erken saatlerde Bitcoin fiyatlarının biraz daha düşmesiyle birlikte lider kripto para, son 5 yılın en kötü haftalık kaybını yaşayabilir.

Bitcoin haftaya 5,550$ seviyelerinden başlamıştı ancak Bitstamp verilerine göre bugün 3,520$ seviyelerine kadar sarkarak %36’lık bir düşüş kaydetti. Boğalar toparlanamadığı sürece bu, Nisan 2013’ün ikinci haftasından beri Bitcoin’in yaşadığı en büyük haftalık kayıp olacak. 2013’ün Nisan ayında, fiyatlar bir haftada 165$’dan 91$’a düşerek %44.8’lik bir kayıp yaşamıştı.

Bu haftalık kaybın teyit edilmesi için Bitcoin’in bugünü 3,887$’ın altında kapatması gerekiyor ya da bu 2018’in en büyük ikinci haftalık kaybı olacak. İlki, Ocak ayının son haftasında yaşanmış ve fiyatlar %30 düşmüştü.

Kaynak: (Uzmancoin)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN