Bizim Hikaye filmi ne zaman çekildi? Bizim Hikaye filmi oyuncuları ve konusu

Bizim Hikaye filmi ne zaman çekildi? Bizim Hikaye filmi oyuncuları ve konusu

Bizim Hikaye filmi beyaz perdenin ardından televizyon ekranlarında seyirciler ile buluşuyor. 2015 yılında vizyona giren Türk dram kategorisinde yer almakta olan filmin yönetmen koltuğunda Yasin Uslu oturmakta. Ailesi, yuvası dağılmış, haksızlığa uğramış, hayatı elinden alınmış bir adam ve hayata karşı tek başına mücadele etmek zorunda kalan bir kadının öyküsünü anlatan film çekildiği yer nedeniyle de oldukça dikkat çekiyor.Peki Bizim Hikaye filmi ne zaman çekildi? İşte detaylar…

2015 senesinde beyaz perde de seyirciler ile buluşan Bizim Hikaye filmi izleyemeyenler için televizyon ekranında izleyiciler ile buluşuyor. 80 darbesinin taşıdığı izleri anlatan ve televizyon ekranlarına gelen filmin başarılı oyuncu kadrosunda Cansel Elçin, Sera Tokdemir, Naz Elmas, Burcu Kıratlı gibi başarılı isimler yer alıyor. Bizim Hikaye filmi oyuncuları ve konusu sizler için haberimizde…

BİZİM HİKAYE OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını Alaaddin Film'in üstlendiği filmde Cansel Elçin, Haluk Piyes, Sera Tokdemir, Naz Elmas, Burcu Kıratlı, Çiğdem Batur Güzel, İbrahim Kendirci, Erdinç Gülener gibi isimler yer alıyor.

FİLMİN KONUSU

Haksızlığa uğramış, ailesi, yuvası, geleceği elinden alınmış bir adam ile hayata karşı tek başına mücadele etmek zorunda kalan, çocuklarıyla bu koca dünyada bir başına kalmış bir kadının öyküsünü perdeye taşıyor Bizim Hikaye. Başka kimler yok ki bu öyküde: ailesinin itibarını kurtarmak için çabalayan bir genç, yanlış zamanın ve yanlış davanın kurbanı olan eski bir aşık... Yarınlardan bu günlere kadar gelmeyi başarabilmiş bir aşk hikayesi. 80 darbesinde gururu, itibarı zedelenen, inancı ve düşüncesi ne olursa olsun haksız yere hüküm giyen insanların, darbe sonrasında hayata tutunma çabalarını perdeye taşıyan film; o günlerden bu günlere kadar uzanan bir mücadeleyi, hiç bir şekilde bağlarını kopartmayan fedakar bir aile aracılığıyla bizlere aktarıyor.

FİLM NEREDE ÇEKİLDİ?

Sinop, Trabzon ve Rize'de çekimleri gerçekleşen filmin bazı sahneleri de İstanbul'da çekildi.

BURCU KIRATLI'NIN OYNADIĞI FİLMLER VE DİZİLER

Aşk ve Mavi.
Diriliş Ertuğrul.
Bizim Hikaye. 27 Mart 2015.
Peri Masalı 28 Mart 2014.
Su ve Ateş 15 Kasım 2013.

CANSEL ELÇİN'İN OYNADIĞI FİLMLER VE DİZİLER

Kırık Kanatlar (2005), Hatırla Sevgili (2006-2008), Cennetin Çocukları (2008), Gönülçelen (2010),Yalancı Bahar (2011), Kötü Yol (2012), Eve Dönüş (Yusuf), Dayan Yüreğim (Fuat Kaya), Ağlama Anne (Adnan Alan, Atv, 2018)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN