Bright Osayi-Samuel kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? Hangi mevkide oynuyor?

Bright Osayi-Samuel kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? Hangi mevkide oynuyor?

Fenerbahçe, İngiltere Championship ekiplerinden Queens Park Rangers’ta forma giyen Bright Osayi-Samuel’le anlaşmaya vardığını açıkladı. Nijeryalı yıldız futbolcu Bright Osayi-Samuel, hem sağ kanat hem de forvet mevkiinde oynayabiliyor.

Fenerbahçe ile 4 sezon anlaşmaya varan Bright Osayi-Samuel, bu sezon çıktığı 23 maçta takımına 3 gol, 3 asistlik katkı sağladı. İngiltere’de futbol kariyerine başlayan Bright Osayi-Samuel’in aslen Nijeryalı olduğu öğrenildi.

BRİGHT OSAYİ SAMUEL KİMDİR?

31 Aralık 1997'de doğan 1,75'lik sağ kanat oyuncusu Bright Osayi-Samuel, Nijerya'nın Okija kentinde doğdu. İngiltere Ligi ekiplerinden Blackpool'un alt yapısında oynayan Bright Osayi-Samuel, 2015'te A takımla maçlara yükseldi.

bright-osayi-samuel-kimdir-kac-yasinda-ve-nerelidir-hangi-mevkide-oynuyorr.jpg

2017'de Quenns Park’la anlaşan Bright Osayi-Samuel, 2021 Ocak ayı içerisindeki ara transfer döneminde bedelsiz olarak Fenerbahçe'ye transfer oldu. Piyasa değeri 3,5 milyon avro olan Bright Osayi-Samuel, sağ ayağını kullanıyor ve forvet mevkiinde de oynayabiliyor.

Championship'te çıktığı 21 maçta 3 gol 3 asistlik katkı veren Bright Osayi-Samuel, EFL Cup ve FA Cup'ta 1'er maç oynadı, toplamda ise bin 905 dakika süre aldı.

FENERBAHÇE İLE ANLAŞTI

bright-osayi-samuel-kimdir-kac-yasinda-ve-nerelidir-hangi-mevkide-oynuyorrr.jpg

Fenerbahçe’den yapılan açıklamada, Queens Park Rangers forması giyen 23 yaşındaki kanat oyuncusu Bright Osayi-Samuel'le 2021-2022 sezonundan itibaren, 4 sezon için anlaşmaya varıldığı bilgisi paylaşıldı. Transferle alakalı detayların önümüzdeki günlerde duyurulacağını vurgulayan sarı-lacivertliler, Bright Osayi-Samuel’in bu sezon tüm kulvarlarda forma giydiği 23 maçta 3 gol kaydettiğini anımsattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN