Bursa okullar tatil mi?

Bursa okullar tatil mi?

Bursa okullar tatil mi? sorusu gündemde. 26 Aralık Bursa kar tatili kaç gün olacak? Kar tatili olan iller hangileri? Haberimizde Bursa valiliğinin okulların tatil olup olmadığına dair açıklamasını bulabilirsiniz. ayrıca Bursa hava durumu hakkında her şeyi öğrenebilirsiniz. İşte Bursa okullar tatil mi? sorusunun yanıtı ve 26 Aralık Bursa kar tatili haberleri...

Bursa okullar tatil haberleri vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Öğrenciler ve veliler 26 Aralık Bursa kar tatili kaç gün olacak? sorusunun yanıtını google gibi arama motorlarında araştırıyor. Meteorolojinin hava tahminleri tuttu. Bursa'da kar yağışı etkisini göstermeye devam ediyor. Bursa ve çevresinde etkili olan kar yağışının artması ile birlikte Bursa'da ve ilçelerinde  kar tatili olup olmayacağı öğrenciler tarafından araştırılıyor.  İşte 26 Aralık Bursaoku llar tatil mi? haberleri...

Gündemde kar tatili haberleri var.  Kar tatili nerelerde olacak? Bursa valiliğinden kar tatili haberi geldi mi? İşte Bursa'da kar tatili olan okullar...

Bursa'nın dağ ilçeleri Keles, Büyükorhan ve Harmancık'ta yoğun kar yağışı nedeniyle okullar 1 gün süreyle tatil edildi.

Bursa'nın dağ ilçeleri Keles, Büyükorhan ve Harmancık'ta yoğun kar yağışı nedeniyle okullar 1 gün süreyle tatil edildi. 

Bursa'da m erkezde yağışlar karla karışık yağmur şeklinde görülürken, dağ ilçelerinden Keles, Büyükorhan ve Harmancık'ta yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar yarın için tatil edildi.

Keles, Büyükorhan ve Harmancık kaymakamlıklarından yapılan açıklamada, "Yoğun kar yağışı nedeniyle ilçemizde ilk ve orta dereceli okullar 26 Aralık 2018 Çarşamba günü, 1 gün tatil edilmiştir" denildi.

18-12/25/bursa-okullar-tatil-mi.jpg

BURSA'DA HAVA DURUM

Meteorolojide Bursa'da kuvvetli kar yağışı beklendiğini açıkladı. 

Meteorolojiden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın doğusunda 25.12.2018 Salı günü (Yarın) yağmur şeklinde başlayacak yağışın, sabah saatlerinden itibaren yükseklerinden başlayarak kar yağışına dönüşeceği, Bilecik, Balıkesir'in doğusu, Sakarya'nın güneyi ile Kocaeli ve Bursa illerinin yüksek kesimlerinde yer yer kuvvetli (10- 20 cm) olması beklendiğinden ulaşımda aksamalar, kuvvetli buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

Bursa'da çarşamba ve perşembe gece sıcaklık eksi dört dereceye kadar inecek.

Meteoroloji yetkililerinden edinilen bilgilere göre sadece çarşamba değil Bursa'da cumartesi günü de kar yağışı bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN