Kocaeli'nde yarın okullar tatil mi?

Kocaeli'nde yarın okullar tatil mi?

Kocaeli'nde yarın okullar tatil mi? Öğrenciler ve veliler Kocaeli Valiliği'nden 26 Aralık kar tatili haberini bekliyor. Kar tatili haberleri googlede en çok aranan haberler oldu. Meteorolojinin açıkladığı gibi Kocaeli'nde kar yağışı etkisini göstermeye başladı. Peki 26 Aralık Kocaeli'nde okullar tatil mi? Kar tatili ne kadar olacak? Yarın okullar tatil mi diye merak edenler için Kocaeli'nden gelecek kar tatili haberini sitemizden takip edebilirsiniz.

Kocaeli'nde yarın okullar tatil mi? sorusu kar yağışının etkisini artırmasından sonra araştırılmaya başlandı. Kocaeli Valiliği 26 Aralık kar tatili haberini sitemizden takip edebilirsiniz. Hava sıcaklığının düşmesinin ardından Düzce, Bolu, Kocaeli ve Sakarya'da kar yağışı başladı. Meteoroloji kar yağışının etkisini artırarak devam edeceğini açıklamıştı. İşte 26 Aralık Kocaeli'nde okullar tatil olup olmadığı...

26 ARALIK KOCALEİ'NDE OKULLAR TATİL Mİ? 

Meteoroloji yetkilileri, Kocaeli'nde kar yağışının gece boyunca devam edeceğini bildirdi. Düzce'de sabah saatlerinden itibaren etkili olan sağanak, yerini kar yağışına bıraktı. Günlerdir beklenen kar yağışı Kocaeli'nde de etkisini hissettirmeye başladı. Kar kalınlığı yer yer 10 santimetreye çıktı. Kocaeli'nde tatil olup olmayacağı ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Ancak açıklanırsa haberimizde olacak.

18-12/25/kocaelinde-yarin-okullar-tatil-mi.jpg

KOCAELİ HAVA DURUMU HABERLERİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün hava tahmin raporuna göre Kocaeli’de mevsimin ilk kar yağışı Salı akşamı yağması bekleniyordu. Ve kar yağışı beklendiği gibi başladı. Kocaeli'de yarın hava sıcaklığı 6 dereceye kadar düşecek ve kar yağışı başlayacak. Yarın sabah saatlerinden itibaren kent genelinde karla karışık yağmur bekleniyor. Çarşamba günü ise Kocaeli kar yağışının etkisi altına girecek. Kar yağışı ile birlikte hava sıcaklığı 4 dereceye kadar düşecek. Kar yağışlı havanın perşembe günü etkisini kaybetmesi beklenirken cumartesi günü yine karla karışık yağmur bekleniyor.

KÜTAHYA OKULLARA KAR TATİLİ

 
Kütahya Valiliği, yoğun kar yağışı nedeniyle Gediz ilçesi hariç kent merkezi ve tüm ilçelerde ilk ve orta dereceli okullarda 1 gün süre ile eğitime ara verildiğini açıkladı. 

Valilikten yapılan açıklamada, "İlimiz genelinde Öğlen saatlerinden itibaren başlayan ve halen devam eden kar yağışı ve tipi nedeniyle, Gediz ilçesi hariç il genelinde tüm resmi ve özel eğitim kurumlarında eğitime 1 gün ( 26 Aralık Çarşamba) ara verilmiştir. Ayrıca hamile, engelli, kronik hastalıkları bulunan kamu personelleri, rehabilitasyon merkezleri ve Kuran-ı Kerim kursları da idari izinli sayılacaktır” denildi.

Buna göre; Aslanapa, Altıntaş, Dumlupınar, Emet, Çavdarhisar, Domaniç, Pazarlar, Hisarcık, Simav, Şaphane, Tavşanlı ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitim-öğretime çarşamba günü ara verildi.

BURSA OKULLARA KAR TATİLİ

Bursa’nın dağ ilçeleri Keles, Büyükorhan ve Harmancık'ta yoğun kar yağışı nedeniyle okullar 1 gün süreyle tatil edildi.

Bursa'da kar yağışı etkisini göstermeye devam ediyor. Merkezde yağışlar karla karışık yağmur şeklinde görülürken, dağ ilçelerinden Keles, Büyükorhan ve Harmancık'ta yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar yarın için tatil edildi.

Keles, Büyükorhan ve Harmancık kaymakamlıklarından yapılan açıklamada, "Yoğun kar yağışı nedeniyle ilçemizde ilk ve orta dereceli okullar 26 Aralık 2018 Çarşamba günü, 1 gün tatil edilmiştir" denildi.

Orhaneli'de ise eğitime devam edileceği bildirildi.

18-12/25/kocaeli-valiligi-26-aralik-kar-tatili-haberi-geldi-mi.jpg

 
BALIKESİR - DURSUNBEY OKULLARA KAR TATİLİ

Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde yoğun kar yağışı sebebiyle yarın okullar tatil edildi.

Dursunbey ilçesinde sabah saatlerinde başlayan şiddetli kar ilçe merkezi ve bağlı mahalleleri kısa sürede beyaza bürüdü. Yoğun kar yağışı sebebi ile İlçeye bağlı bazı mahallelerinde yolları kapanma aşamasına gelirken, Balıkesir -Dursunbey arasındaki D-230 yolunda da ulaşım güçlükle sağlandığı bildirildi.
Akşam saatlerinde Dursunbey Kaymakamı Emrullah Temizkan başkanlığında toplanan hıfzıssıhha kurulu26 Aralık Çarşamba günü ilçe merkezinde eğitim veren okulları tatil etme kararı aldı.

ESKİŞEHİR - SEYİTGAZİ OKULLARA KAR TATİLİ

Eskişehir'in Seyitgazi ilçesinde etkili olan kar yağışı dolayısıyla eğitime 1 gün ara verildi.

Seyitgazi ilçe merkezinin yanı sıra köylerinde de etkili olan olumsuz hava koşulları nedeniyle okullar yarın tatil edildi. Seyitgazi Kaymakamlığından yapılan açıklamada, "İlçemiz genelinde yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları hakim olduğundan, ilk ve orta dereceği okullarda eğitim-öğretime 26 Aralık Çarşamba günü 1 gün süreyle ara verilmiştir" ifadelerine yer verildi.

BİLECİK - BOZÜYÜK OKULLARA KAR TATİLİ 

Bilecik Valiliği, kent merkezi ve Pazaryeri ilçesine bağlı tüm ilk ve orta dereceli okullarda 1 gün süre ile eğitime ara verildiğini açıkladı.

Valilikten yapılan açıklamada, "İlimizde kar yağışı ve buzlanma riskine karşı İl Merkezi ve Pazaryeri İlçesine bağlı tüm ilk ve orta dereceli okullarda 26 Aralık 2018 Çarşamba günü 1 gün süre ile eğitime ara verilmiştir. Ayrıca; Bozüyük, Söğüt, Osmaneli, Gölpazarı, Yenipazar ve İnhisar İlçelerinde taşımalı eğitime 26 Aralık 2018 Çarşamba günü bir gün süre ile ara verilmesi ve taşımalı eğitimle gelen öğrencilerin belirtilen tarihte bir gün süre ile idari izinli sayılmalarına karar verilmiştir" denildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN