Çankırı'daki 2 köyde karantina uzadı

Çankırı'daki 2 köyde karantina uzadı

Çankırı'nın Korgun ilçesinde Kovid-19 tedbirleri kapsamında karantinaya alınan 2 köyde, karantina süresi 14 gün daha uzatıldı.

Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, ilçeye bağlı Bugay ve Çukurören köylerinin, vaka sayılarının artması sonucunda salgının kontrol altına alınması amacıyla 17 Ağustos'ta karantinaya alındığı hatırlatıldı.

Köylerde yapılan kurul incelemesinin ardından karantina sürelerinin uzatıldığı belirtilen açıklamada, "Bugay köyünün karantina süresinin 27.08.2020 tarihinden itibaren 14 gün, Çukurören köyünün 28.08.2020 tarihinden itibaren 14 gün daha uzatılmasına, istisnai durumlar haricinde köye giriş ve çıkışların kapatılmasına, gerekli tüm güvenlik ve sağlık tedbirlerinin azami derecede alınmasına karar verilmiştir." ifadeleri kullanıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN