Çavuşoğlu'ndan Kaşıkçı açıklaması: Uluslararası soruşturmaya gideriz

Çavuşoğlu'ndan Kaşıkçı açıklaması: Uluslararası soruşturmaya gideriz

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu Kaşıkçı cinayetine ilişkin, "Soruşturma devam ediyor, sonuna kadar gideceğiz. Tıkanıklık olursa uluslararası bir soruşturmaya gitmekten çekinmeyiz" dedi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Jeffrey'nin Astana süreci açıklamasına ilişkin, "Çok talihsiz bir açıklamadır. Jeffrey’nin kendi düşüncesi olduğunu zannetmiyorum." dedi.

F-35 konusuna ilişkin de Çavuşoğlu, "Trump ile Cumhurbaşkanımız G20'de görüştü. Trump kendisi konuyu açtı. Hiçbir problem yaşanmasını istemiyoruz." ifadesini kullandı.

Çavuşoğlu, Kaşıkçı cinayeti konusunda, "Soruşturma devam ediyor, sonuna kadar gideceğiz. Tıkanıklık olursa uluslararası bir soruşturmaya gitmekten çekinmeyiz." diye konuştu.

ANKARA/AA

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN