Celal Sarıgül kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? Masterchef Celal Sarıgül’ün Instagram hesabı

Celal Sarıgül kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? Masterchef Celal Sarıgül’ün Instagram hesabı

MasterChef Celal Sarıgül, Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla genç kızların ilgi odağı oldu. İzleyiciler, ‘’MasterChef Celal Sarıgül kimdir, kaç yaşında ve aslen nerelidir?’’ sorularına yanıt arıyor.

1994 yılında doğan Celal Sarıgül, MasterChef Türkiye’de iddialı isimler arasında yer alıyor. Yaklaşık 6 yıldır Kıbrıs’ta ve Antalya’da aşçılık yaptığını söyleyen Celal Sarıgül’ün Instagram hesabında 2 bine yakın takipçisi bulunuyor.

CELAL SARIGÜL KİMDİR?

Vücut geliştirme ve futbol ile ilgilenen Celal Sarıgül, 1994 yılında doğdu. 6 yıldır aşçılık yapan Celal Sarıgül, Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarıyla genç kızlar tarafından beğeni yağmuruna tutuluyor. Celal Sarıgül, Kıbrıs ve Antalya’da aşçılık yapıyor.

MASTERCHEF CELAL SARIGÜL'ÜN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

celal_srgl Instagram hesabını kullanan Celal Sarıgül'ün 2 bine yakın takipçisi bulunuyor. Instagram'dan hep kendi fotoğraflarını paylaşan Celal Sarıgül, tatil, spor, ve futbol oynadığı anları takipçilerinin beğenisine sunuyor.

YARIŞMA HAKKINDA

Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna gibi ünlü şeflerin koordinasyonunda başlayan MasterChef Türkiye yarışmasında yarışmacılar, en iyi şef olmak için şeflerden ders alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN