Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya neden ayrıldı? Ünlü komedyenden iddiaları doğruladı

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya neden ayrıldı? Ünlü komedyenden iddiaları doğruladı

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, birlikte olduğu oyuncu Serenay Sarıkaya ile ayrıldıklarını duyurdu. Gazetecilerin, ‘Ayrıldınız mı?’ sorusuna ‘Evet ayrıldık cevabını veren Cem Yılmaz, Serenay Sarıkaya’yla neden ayrıldığını açıklamadı.

Mart ayında Atina’da aşklarını duyuran Cem Yılmaz - Serenay Sarıkaya çiftinin ayrıldığı haberleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Bir süredir görüntü vermeyen çiftin ayrılık iddiaları ünlü komedyen Cem Yılmaz’a soruldu. Yılmaz da iddiaları doğruladı ancak çiftin Instagram hesabında birlikte olduğu fotoğrafların hâlâ durması, kafaları karıştırdı.

CEM YILMAZ VE SERENAY SARIKAYA NEDEN AYRILDI?

Komedyen Cem Yılmaz, Ocak ayından bu yana beraber olduğu ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ile ayrıldığını açıkladı. Gazetecilerin ‘Ayrıldınız mı?’ sorusuna ‘Evet’ cevabını veren Cem Yılmaz, neden ayrıldıklarını açıklamadı.

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Cem Yılmaz-Serenay Sarıkaya aşkından ayrılık haberi geldi.

Komedyen Cem Yılmaz ile ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Mart ayında Yunanistan’ın başkenti Atina'da magazincilere görüntü vermişti. Bu görüntülerin arkasından sürpriz aşk magazin gündeminde çokça yer almıştı.

Görüntülerin arkasından kısa bir süre sessizliğini koruyan Serenay Sarıkaya, Atina dönüşü İstanbul Havalimanı'nda, ‘Ne söyleyeyim ki her şey gördüğünüz gibi’ ifadelerini kullanarak Cem Yılmaz’la birlikte olduğunu açıklamıştı.

cem-yilmaz-ve-serenay-sarikaya-neden-ayrildi-unlu-komedyenden-iddialari-dogruladiiiii.jpg

Fakat Cem Yılmaz-Serenay Sarıkaya çiftinin birlikteliği sürmedi.

TV 100’de yer alan habere göre; Cem Yılmaz'a uzun zamandır beraber görüntü vermediği kız arkadaşı Serenay Sarıkaya soruldu. Cem Yılmaz, gazetecilerin ‘Ayrıldınız mı?’ sorusuna ‘Evet ayrıldık’ yanıtını verdi.

Geçen günlerde Bebek'te görüntülenen Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz’ın 8 bölüm çekeceği ‘Erşan Kuneri’ dizisi için teklif almadığını açıklarken, ‘İkimizin de ayrı projeleri var. Teklif gelirse, neden olmasın?’ açıklamasında bulunmuştu.

FOTOĞRAFLAR HÂLÂ DURUYOR

Cem Yılmaz, Mayıs ayında kendi Instagram hesabından Serenay Sarıkaya ile birlikte çekildiği fotoğrafı hâlâ silmedi. Yılmaz, ‘Doğrulanmış Şehrin hayhuyundan uzakta,doğanın bize sunduğu falan filan :) Satıp savıp başladık bakalım bi hayırlı olsununuzu alırız’ diyerek, Serenay Sarıkaya’yı da etiketlemişti…

ekran-resmi-2020-10-27-15-20-42.png

Serenay Sarıkaya’nın da 8 Haziran’da Cem Yılmaz’la birlikte çektiği ve siyah kalp emojisi koyduğu fotoğrafı silmemesi, kafa karışıklığına neden oldu.
ekran-resmi-2020-10-27-15-22-25.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN