Cem Yılmaz'ın çağrısına Bakan'dan olumlu yanıt: Sağlıkla gülümseyeceğiz

Cem Yılmaz'ın çağrısına Bakan'dan olumlu yanıt: Sağlıkla gülümseyeceğiz

Cem Yılmaz, Twitter üzerinden sağlık çalışanları için yaptığı “söyleşiler organize ederlerse hiçbir ücret almamak kaydıyla katılmayı görev bilirim” çağrısına Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın olumlu yanıt verdiğini duyurdu.

Cem Yılmaz, pandemi döneminde sağlık çalışanları için bir organizasyon düzenlenmesi için Bakan Koca'ya çağrıda bulunmuş ve hiçbir ücret almadan bu organizasyonun içinde yer alacağına da belirtmişti.

Daha sonra Twitter'dan bir mesaj daha atan Cem Yılmaz, Bakan Koca'nın kendisine olumlu yanıt verdiğini aktardı. Yılmaz, "Sayın Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca, bugün dile getirdiğim düşünce ile ilgili beni çok mutlu eden haberler verdi. Kendisine çok teşekkür ediyorum" dedi.

CEM YILMAZ'DAN BAKAN'A ÇAĞRI 

Cem Yılmaz, sosyal medya üzerinden yaptığı çağrıda şu ifadeleri kullanmıştı:

Pandemi boyunca sorumluluğu en yüksek seviyede olan Sağlık Bakanlığımıza önerimdir. Tüm ülkede, sağlık personeline, canıyla kanıyla mücadele eden bütün savaşçılarımıza moral toplantıları söyleşiler organize ederlerse hiçbir ücret almamak kaydıyla katılmayı görev bilirim.

“SAĞLIK ÇALIŞANLARIYLA BİRLİKTE GÜLÜMSEYECEĞİZ”

Sayın Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca, bugün dile getirdiğim düşünce ile ilgili beni çok mutlu eden haberler verdi. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Doktorlarımız, hemşire kardeşlerimiz ve tüm sağlık emekçileriyle nasıl buluşacağımızı planlayıp sağlıkla gülümseyeceğiz. Umudum bu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN