Ceren Özdemir'in hedef alan paylaşımlara soruşturma

Ceren Özdemir'in hedef alan paylaşımlara soruşturma

Ordu Cumhuriyet Başsavcılığı, sosyal medya üzerinden Ceren Özdemir'in kıyafetleri ile yaşamını hedef alarak paylaşım yapanlara yönelik soruşturma başlattı. Ordu Büyükşehir Belediyesi de soruşturma kapsamında taraf olacağını açıkladı.

Ordu'nun Altınordu ilçesinde evinin önünde bıçaklanarak öldürülen Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü 3. sınıf öğrencisi Ceren Özdemir, hakkında sosyal medyada yapılan olumsuz paylaşımlar üzerine Ordu Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti.

Başsavcılık, Ceren'in kıyafetleri ve yaşamını hedef alarak paylaşım yapanlara yönelik soruşturma başlattı.

"SÜRECİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ"

Ordu Büyükşehir Belediyesi de soruşturma kapsamında taraf olacağını açıkladı.

Ordu Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler "Hepimizi yasa boğan Ceren Özdemir’in canice öldürülme eylemini ve şiddeti meşrulaştıran, suçu ve suçluyu öven, suça teşvik eden sosyal medya paylaşımları hakkında hukuki süreç başlatacak ve ilgililerin gerekli cezayı alması için sürecin takipçisi olacağız" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN