Ceyhan Belediyesi'nden fırın ve marketlere maske desteği

Ceyhan Belediyesi'nden fırın ve marketlere maske desteği

Korona virüs önlemleri kapsamında çalışmalarını yoğun şekilde sürdüren Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem sokağa çıkma yasağından dolayı esnaflara maske dağıtarak vatandaşları salgına karşı uyardı.

Adana'da Ceyhan Belediyesi, koronavirüsün yayılmasının ardından ardı ardına tedbirler almaya devam ediyor. Belediye Başkanı Hülya Erdem koronavirüse karşı vatandaşları uyararak ve esnafı gezerek kurallara uyulması gerektiğini bir kez daha hatırlattı.

Esnafı gezerek vatandaşlara maske dağıtan ve sorunlarını dinleyen Başkan Hülya Erdem; "Yaptığımız çalışmalarla vatandaşlarımızı virüs salgınına karşı bilinçlendirmeyi amaçlıyoruz. Halkımızın sağlığını korumak için her türlü tedbiri alıyoruz. Halkımızın sağlığının korunması için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Özellikle esnaflarımıza maske dağıtımını uzun süredir yapıyoruz. Yaptığımız bu çalışmaların tamamı halkımızın sağlığını koruyup, korona virüsün yayılmasına engel olmak içindir. Ceyhan'ımızın caddelerinde, sokaklarında, parklarında ve meydanlarda maskesiz dolaşacağımız sağlıklı, güzel günlerin umuduyla bütün hemşehrilerimizin salgına karşı maske, mesafe ve temizlik kurallarına dikkat etmelerini istiyoruz" dedi.
 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN