CHP'li vekil koronavirüse yakalandı

CHP'li vekil koronavirüse yakalandı

CHP İstanbul Milletvekili Emine Gülizar Emecan'ın koronavirüs testi pozitif çıktı. Emecan sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı.

CHP İstanbul Milletvekili Emine Gülizar Emecan koronavirüse yakalandı.

Duyuruyu sosyal medyadan yapan Emecan, ateş ve halsizlik sonucu yaptırdığı testin pozitif çıktığını belirterek, genel sağlık durumunun iyi olduğunu, kendisini izole ettiğini kaydetti.

"EN KISA SÜREDE BULUŞMAK DİLEĞİYLE"

Emecan, “Lütfen Maske, Mesafe, Hijyen kurallarına uyarak tedbirlerimizi alalım. En kısa sürede sağlıklı günlerde buluşmak dileğiyle” ifadelerine yer verdi.

Emecan'ın tweeti şöyle: "Ateş ve halsizlik sonucu yaptırdığım son #COVID19 test sonucum maalesef pozitif çıktı. Genel sağlık durumum iyi ve kendimi izole etmiş durumdayım. Lütfen Maske, Mesafe, Hijyen kurallarına uyarak tedbirlerimizi alalım. En kısa sürede sağlıklı günlerde buluşmak dileğiyle."

TÜRKİYE KORONAVİRÜS TABLOSUNDA SON DURUM

28 Kasım'da açıklanan son 24 saatlik verilere göre; 6 bin 714'ü semptomatik olmak üzere toplam 30 bin 103 yeni vaka tespit edildi. Vefat sayısı ise 182 olarak gerçekleşti. Böylece Türkiye'de koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 13 bin 373, toplam hasta sayısı ise 487 bin 912'ye yükseldi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN