EGM'den sahte genelgeye yalanlama: İtibar etmeyin

EGM'den sahte genelgeye yalanlama: İtibar etmeyin

Emniyet Genel Müdürlüğü sosyal medyada dolaşan sahte genelgeyi yalanladı: Bu tür kaynağı belli olmayan sahte belgelere itibar etmeyiniz.

Emniyet Genel Müdürlüğü sosyal medyada dolaşan 'tam kapanma' genelgesini yalanladı.

Koronavirüs salgınında tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de hasta sayısında büyük artış yaşanıyor. Bu artış sonrası sert tedbirlerle ilgili sosyal medyada bir görsel paylaşıma sunuldu. Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) de, sosyal medya platformlarında 'Genelge' başlığı ile paylaşılan tam kapanma içerikli sahte belgelere itibar edilmemesi gerektiğini duyurdu.

"SAHTE BELGELERE İTİBAR ETMEYİN"

EGM'nin sosyal medya hesaplarından yapılan yazılı açıklamada, "Bazı sosyal medya platformlarında 'Genelge' başlığı ile paylaşılan belgeler sahtedir. Kovid-19 tedbirleri ile alakalı alınacak tüm tedbirler, resmi kanallar vasıtasıyla duyurulur. Bu tür kaynağı belli olmayan sahte belgelere itibar etmeyiniz" ifadelerine yer verildi.

1606591602919-ekran-resmi-2020-11-28-22-26.jpeg

TOPLANTILAR YASAKLANDI

Öte yandan İçişleri Bakanlığı dün yayınladığı koronavirüsle mücadele genelgesinde, sivil toplum kuruluşları ve kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları ile kooperatifler tarafından düzenlenecek etkinliklerin 3 ay süreyle tekrar ertelendiğini duyurdu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN