Çöpten kurtarılan Rus kedisi, bakanın koltuğunda ayağa kalktı

Rusya'da bir atık ayırma tesisinde çalışan işçi tarafından ölümden kurtarılan kedi, fahri 'Çevre Bakan Yardımcısı' görevine getirildi.

Moskova'nın yaklaşık 700 km güneydoğusundaki Ulyanovsk'ta, bir atık ayırma fabrikasında çalışan işçi Mikhail Tukash'ın taşıma bandından beyaz bir plastik poşeti alıp kestiğini ve siyah beyaz bir erkek kediyi kurtarmaya çalışması, güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.

Rus yerel medyasına konuşan Tukash, “Çantanın içinde yumuşak bir şey hissettim, çantayı hafifçe kestim ve bana bakan gözler gördüm." dedi. Sosyal medyada yayınlanan kurtarılma görüntüleri, kediyi yerel bir ünlü yaparken Ulyanovsk bölgesinin Çevre Bakanlığı tarafından ölümden son anda kurtarılan kediye fahri olarak Çevre Bakan yardımcılığı görevi verildi.

BİRAZ DAHA GEÇ KALINSA SONUÇ FELAKET OLURDU

Bakanlık yetkilisi, "Kedi ölümün eşiğindeydi. Biraz daha geç kalınsa çöp ayırıcısında son bulurdu." dedi. 

Bakanlık, bir veteriner tarafından muayene edildikten sonra sağlıklı olduğu tespit edilen kediye bir isim seçmek için ülke çapında bir yarışma duyurdu.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir