Çukur dizisinin Nehir'i Hazal Subaşı kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Çukur dizisinin Nehir'i Hazal Subaşı kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Çukur dizisine Nehir karakteri ile dahil olan Hazal Subaşı merak konusu oldu. Çukur 3. sezon oyuncu kadrosuna katılan iki isimden biri olan Subaşı, Elidor Miss Turkey yarışmasında 2016 yılı finalisti olmuştu. Güzelliği ile dikkat çeken isimlerden biri olan Subaşı'nın daha önce rol aldığı diziler haberimizde... Peki Hazal Subaşı kimdir? Kaç yaşında ve nereli? biyografiye ve tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Çukur dizisi 3. sezonu ile geçtiğimiz pazartesi günü Show TV'de izleyiciyle buluştu. Çukur'un 3. sezonunda oyuncu kadrosuna 2 isim daha katıldı. Hazal Subaşı (Nehir) ile Damla Sönmez (Efsun) Çukur'un yeni bölümlerinde izleyicilerin karşısında olacak.

Peki Nehir karakterini canlandıran Hazal Subaşı kimdir? Hazal Subaşı'nın kaç yaşında ve nereli olduğu dizide görülmesinin ardından sıkça araştırılmaya başlandı.

19-09/20/hazal-subasi-3-1568974263.jpg

ÇUKUR DİZİSİNİN NEHİR'İ HAZAL SUBAŞI KİMDİR?

23 yaşındaki Hazal Subaşı, 2 Mayıs 1996 yılında İzmir’de doğdu. Elidor Miss Turkey yarışmasında 2016 yılı finalisti olması ile dikkatleri çeken Hazal Subaşı mankenlik yapıyor.

İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde Halkla İlişliler ve Reklamcılık bölümünde eğitim gören Hazal Subaşı Adını Sen Koy dizisinde ilk kez başrol oynamış ve beğeni toplamıştı.

Adını Sen Koy ile büyük bir hayran kitlesine sahip olan Hazal Subaşı Bir Umut Yeter dizisinde kadın başrol olarak yer aldı ancak dizi tutunamayarak kısa sürede final yaptı.

Hazal Subaşı son olarak Trt1’in Halka dizisi kadrosunda yer aldı ancak bir kez daha başarıyı yakalayamadı.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN