Çukur'da ipler kopuyor; Salih, Vartolu'ya dönüşüyor!

Çukur'da ipler kopuyor; Salih, Vartolu'ya dönüşüyor!

Çukur 123. bölüm özeti, heyecan uyandırdı. Aliço'nun evine koydukları tüm masa ve sandalyeleri de ateşe veren Yamaç, yaptıklarıyla Cumali Amca ve Vartolu cephesine açıkça bir kez daha meydan okuyor. İşte, yeni bölüm tüm fragmanlar...

Çukur 4. sezon 31. yeni bölüm neler olacak, merak edildi. Vartolu ve ekibinin, Bilal'e yapacağı baskın sürpriz bir isim tarafından engellendi. Akın, Amca'nın planını engelleyerek önemli bir hamle yaparken, uzun zamandır uğraştığı dedesinin arabasını da çalıştırmayı başardı. Akın, yaptıklarıyla İdris Koçovalı'nın izinde olduğunu gözler önüne serdi.

ÇUKUR 123. BÖLÜM FRAGMANI

123. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

4 yıldır ilgiyle takip edilen Çukur'un 123. bölümü (4. sezon 31. bölüm), 5 Nisan 2021 Pazartesi günü saat 21.00'de Show TV'de izleyicisiyle buluşacak. Fakat saat 20.00'de önceki bölümün özeti ekranlara gelecek. Çukur tüm bölümler izlemek için dijital platform Puhu TV'ye göz atabilirsiniz.

Çukur son bölümde neler oldu, hatırlayalım: Efsun'un Çukur'da olduğunu bilen ve onu bulmak isteyen Amca, harekete geçti. Amca'nın adamları, Yamaç'ı takip ederek Efsun'un kaldığı yere ulaştılar. Amca, Efsun'u öldürmeyecek dozda zararlı madde verilmesini adamlarına söylerken, Efsun'u tekrar zararlı madde almış halde bulan Yamaç büyük bir üzüntü yaşadı.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Çukur 123. bölüm özeti: Yamaç'a bir türlü engel olamayan Amca ve Vartolu arasında sonunda ipler gerilecek ve Vartolu, Yamaç'ı durdurmak için harekete geçecek. Cumali ve Yamaç, sürpriz bir misafirin yardım isteğine karşılık verecek. İkiye bölünen mahalleli Yamaç ve Vartolu'nun arkasında yer alırken aralarındaki aksiyon nefesleri kesecek.

Cumali, kapısına bırakılan eski bir hediye sayesinde büyük mutluluk yaşarken, Akın ve Yamaç yüzleşmesi gözleri yaşartacak. Tüm aileyi bir araya getirmek isteyen Yamaç, bu hedefi için ilk hamlesini yapacak. Cumali Amca, Celasun'un Yamaç'ın tarafında olduğunu öğrenecek ve öldürülmesi emrini verecek. Kubilay Aka, bu bölümle diziye veda edecek.

ÇUKUR 123. BÖLÜM ÖN İZLEME

ÇUKUR BİTİYOR MU, NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Güçlü oyuncu kadrosuyla 4. sezonunu geçiren Çukur dizisi, bu sezonun sonunda 'büyük final' ile sona erecek. Hikayeyi daha fazla uzatmanın izleyicileri bıktıracağı ve reyting kaybı ihtimali nedeniyle 17 Mayıs 2021 günü ekranlara gelecek 129. bölümüyle projeye nokta konulacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN