Çukur'da son 6 bölüm: Cumali Amca'nın karanlık yüzü ortaya çıkıyor!

Çukur'da son 6 bölüm: Cumali Amca'nın karanlık yüzü ortaya çıkıyor!

2017'de yayın hayatına başlayan Çukur dizisi, 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü final yaparak ekranlara veda edecek. Son 6 bölüme girilirken, Yamaç ile Amca arasındaki savaş şiddetlenerek devam ediyor. Celasun'un ardından Karaca da Cumali Amca tarafından öldürülecek ve Ece Yaşar diziden ayrılacak. İşte, şoke eden son fragman...

Çukur 4. sezon 32. bölüm özeti, belli oldu. Tüm ailesini bir araya getirmek isteyen Yamaç, bunun için ilk adımı atarak bir ev tuttu. Cumali ve Damla'nın da kabul etmesiyle taşınma işleri başlarken Yamaç, Efsun'u da evine getirmeye karar verdi. Efsun'un, yeni evlerine ve torununa ziyarete gelen Sultan Hanım'ı kolundan tutup dışarıya attı sahne, izleyicilerin bazılarını sevindirirken bazılarını şaşırttı.

ÇUKUR 124. BÖLÜM 1. FRAGMAN

124. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Yüksek bütçeli prodüksiyonuyla 4 sezondur ilgiyi her zaman yukarılarda tutmayı başaran Çukur dizisinin 124. bölümü (4. sezon 32. bölüm), 12 Nisan 2021 Pazartesi günü saat 21.00'de Show TV'de ekranlara gelecek. Ancak öncesinde saat 20.00'de son bölümün özetinin yayınlanacağını belirtelim. Çukur tüm bölümler izlemek için ücretsiz dijital platform Puhu TV ziyaret edilebilir.

Çukur son bölümde neler oldu, göz atalım: Celasun'un Yamaç'a yardım ettiğini öğrenen Amca, cezasını kesmeye karar verdi. Celasun'un açıkça işini bitirmenin doğru hamle olmadığını düşünen Amca, Karaca üzerinden tuzak kurdu. Çukur'dan ayrılmak için yola çıkan Celasun, kendisini bekleyen tuzaktan habersizdi. Bir benzin istasyonunda duran Celasun, aracında pusuya yatmış gizemli bir adam tarafından öldürüldü.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Çukur 124. bölüm özeti: Yamaç'ın, Amca'nın kurduğu düzeni bitirmek için yaptığı zeka dolu plan Vartolu ve Yamaç'ı bir kez daha karşı karşıya getirecek. Kararından geri adım atmayan Yamaç'ın aksiyonu nefesleri kesecek. İçindeki ateşi yeniden bulan Cumali, sürpriz bir hamle ile mahalledeki tüm dengeleri değiştirecek. Karaca'nın sürpriz bir ziyaretçi yüzünden kafası karışacak. Celasun'dan haber alamayan Karaca, peşine düştüğü ipucu sayesinde önemli bir bilgi elde edecek. Bu bilgi Amca ve Karaca'yı karşı karşıya getirirken, gerçekleşen yüzleşmenin sonucu herkesi şoka uğratacak.

ÇUKUR 124. BÖLÜM 2. FRAGMAN

ÇUKUR BİTİYOR MU, FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Güçlü oyuncu kadrosuyla 4. sezonunu geçiren Çukur dizisi, bu sezonun sonunda 'büyük final' ile sona ereceği kesinleşti. Hikayeyi daha fazla uzatmanın izleyicileri bıktıracağı ve reyting kaybı ihtimali nedeniyle Ramazan Bayramı'ndan sonraki ilk pazartesi günü olan 17 Mayıs 2021'de ekranlara gelecek 129. bölümüyle diziye nokta konulacak.

ÇUKUR NEREDE ÇEKİLİYOR?

Ekranların uzun soluklu dizisi Çukur'un çekimleri, İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yer alan Fatih ilçesinin Balat semtinde gerçekleştiriliyor. Dizide 'Çukur/Koçova Mahallesi' olarak bahsedilen yer, gerçek hayatta Balat Mahallesi'dir. Koçovalı ailesinin yaşadığı malikâne ise, İstanbul'un Asya Yakası'nda yer alan Çekmeköy ilçesinde yer alıyor.

Gerçek hayatta İstanbul'da Çukur adında bir mahalle bulunmaktadır fakat bu mahalle, Avrupa Yakası'ndaki Beyoğlu ilçesindedir ve 2 bin 620 nüfusa sahiptir. Dizide 'Çukur/Koçova Mahallesi' olarak gösterilen Balat Mahallesi'nin nüfusu ise 13 bin 91'dir. Çukur dizisindeki sokak sahnelerinin çoğunluğu Balat ve Fener mahallerinde çekiliyor. Bunun haricinde İstanbul'un çeşitli ilçe ve semtlerinde çekimler gerçekleştiriliyor.

ÇUKUR 124. BÖLÜM FOTOĞRAFLARI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN