Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mansur Yavaş'ın Kılıçdaroğlu'ndan bir farkı yok

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mansur Yavaş'ın Kılıçdaroğlu'ndan bir farkı yok

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'nın Çubuk İlçesinde halka hitap etti. Erdoğan "Mansur Yavaş gibi birisini getirdi Ankara'ya büyükşehir belediye başkan adayı yaptı. Mansur Yavaş'ın Kılıçdaroğlu'ndan bir farklı olabilir mi?" dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

-Derslik başına düşen öğrenci sayısını orta öğretimde 30'dan 22'ye düşürdük.

-Bizim referansımız bugüne kadar laf üretenlerden farklı olarak yaptığımız yatırımlardır.

-Geçtiğimiz yıl 45 bin kişinin ziyaret ettiği Karagöl'ü koruma altına aldık.

-Metro hattının proje çalışmalarını bu yıl tamamlıyoruz.

-Çiftçilerimizin yaşadıkları sıkıntıları yakından biliyorum. Türk ekonomisine yönelik saldırıdan en çok mağdur olan üreticiler.

- Mansur Yavaş gibi birisini getirdi Ankara'ya büyükşehir belediye başkan adayı yaptı. Mansur Yavaş'ın Kılıçdaroğlu'ndan bir farklı olabilir mi?

-Biz inşa etmek için yola çıktık, onlar yıkmak için karşımıza çıktılar. Size bu topraklarda mama yok. defolun Kürdistan'a gidin.

-Benim Kürt kardeşlerimin oyları kendi iradelerindedir, nereye isterlerse oraya kullanırlar

- Bir daha kur, faiz ve enflasyon şer üçgenine sıkıştırılmasına izin vermeyecek güçlü bir ekonomik yapı kurmakta kararlıyız"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN