Damla Buket Çakıcı kimdir? İbrahim Tatlıses asistanı ile evlilik kararı aldı

Damla Buket Çakıcı kimdir? İbrahim Tatlıses asistanı ile evlilik kararı aldı

İbrahim Tatlıses Damla Buket Çakıcı ile evlilik kararı aldığı söyleniyor. Eskiden asistanı olan Damla Buket Çakıcı kimdir? Nereli ve kaç yaşında?

İbrahim Tatlıses bir kez daha evliliğe hazırlanıyor. Eski asistanı Damla Buket Çakıcı'nın Tatlıses'in evlilik teklifine evet dediği duyuldu. Haberi ise İbrahim TatlıSes'in yakın arkadaşı Aydemi Akbaş verdi. Peki Damla Buket Çakıcı kimdir? İşte detaylar..

İbrahim Tatlıses'in vurulduğu olay sırasında yanında olan ve yaralanan Damla Buket Çakıcı'yı kamuoyu o zaman tanımıştı. 2011'de yaşanan silahlı saldırıyı beraber atlatan ikilinin şu an Bodrum'da tatil yaptığı söyleniyor. Tatlıses'in Damla Buket Çakıcı'ya evlilik teklifi edip evet cevabı aldığı duyuldu. Yakın çevresine “Damla’yla hayatım değişti, kendime geldim” dediği öğrenildi.

AKBAŞ DUYURDU

İkinci Şans'ın galasına katılan İbrahim Tatlıses'in 35 yıllık dostu Aydemir Akbaş sürprizi patlattı.Habercilere "İbrahim yakında evleniyor. Ben de nikah şahitleri olacağım. Hiç olmadığı kadar mutlu. Onu böyle görmek ne güzel" dedi. İbrahim Tatlıses'in yıllardır yardımcılığını yapan 'sağ kolum' dediği Damla Buket Çakıcı ile şu sıralar evlilik hazırlığı yaptığı öğrenildi.

DAMLA BUKET ÇAKICI KİMDİR?

Damla Buket Çakıcı 2010 yılında İbrahim Tatlıses vurulduğunda, kendisinin 9 yıllık asistanıydı. Her yere beraber gittiği asistanı olarak o günde arabada yanında duruyordu. Kendisi de İbrahim Tatlıses gibi yaralanmış ve hastaneye kaldırılmıştı.

Damla Buket Çakıcı o olayda yaralanmasıyla gündeme gelmiş ve Alaattin Çakıcı’nın kızı olduğu iddia edilmişti. Hatta yaşanan saldırının İbrahim Tatlıses değil onun hedef alındığı söylenmişti. Ancak bu iddiaları Damla Buket Çakıcı’nın annesi reddetmiş ve şöyle bir açıklamada bulunmuştu ve “Ben emekli sınıf öğretmeniyim. Eşim Zonguldaklı. Bahçeşehir güvenlik amiri. Alaattin Çakıcı ve ailesiyle yakınlığımız yok. Soyadı benzerliği sadece.” demişti.

İBRAHİM TATLISES KAÇ KERE EVLENDİ?

İbrahim Tatlıses, ilk evliliğini Urfa'da Adalet Durak ile yaptı. Çiftin üç çocuğu oldu.

1979 yılında Kara Yazma filminde tanıştığı Perihan Savaş ile birlikteliği başladı. Savaş'la evliliğinden Melek Zübeyde adında bir kız çocuğu var.

1983'te Günah filmini çekerken tanıştığı Derya Tuna'yla ilişkisinden "İdo" (İbrahim) dünyaya geldi.

İbrahim Tatlıses, 27 Eylül 2011'de Ayşegül Yıldız'la hastanede evlendi. Çiftin nikahını Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül kıyarken, Fatih Terim de nikah şahidi oldu.

Kasım 2013 tarihinde Ayşegül Yıldız ile boşandı. İbrahim Tatlıses'in Ayşegül Yıldız ile olan evliliğinden Elif Ada isimli bir kızı var.

İbrahim Tatlıses Damla Buket Çakıcı ile evlilik kararı aldığı söyleniyor. Eskiden asistanı olan Damla Buket Çakıcı kimdir? 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN