Askıda mama kampanyası devam ediyor

Askıda mama kampanyası devam ediyor

Bursa'da bir eczane hayırseverlerin desteğiyle 'askıda mama' uygulaması başlattı.

Bebek maması fiyatlarındaki artışın ardından Bursa'nın İznik ilçesi'nde bir eczanede, hayırseverlerin desteği ile 'askıda bebek maması' uygulamasını başlatıldı.

ASKIDA MAMA SEVİNDİRDİ

Hayırsever vatandaşların oluşturdukları kumbara sayesinde ihtiyacı olan ailelere bebek maması temin edilmeye başlandı. Eczane çalışanları, bebek sahibi dar gelirli vatandaşların uygulamadan çok memnun kaldıklarını, hayırseverlere de teşekkür ettiklerini söyledi.

BAKAN PAHALILIĞI KURA BAĞLAMIŞTI

Marketlerde çalışmasın diye kilitli dolaplarda muhafaza edilen bebek mamaları daha önce Meclis'te de olay olmuştu. Meclis’te verilen soru önergesini yanıtlayan Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, mamadaki pahalılığı döviz kurlarındaki artışa bağlamıştı.

MAMA FİYATLARI CEP YAKIYOR

Dünyaca ünlü bir mama markasının 800 gramlık paketi Türkiye’de 125 TL’ye satılırken, asgari ücretle bir ayda sadece 18 kutu mama alınabiliyor. 

KAMPANYA'YI MERAL AKŞENER BAŞLATTI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Şanlıurfa Hilvan'da ziyaret ettiği bir eczanede almaya geldiği halde, mama alamadan dönenler olduğunu öğrendi ve maaşını bağışlayarak askıda mama kampanyası başlattı.

Şanlıurfa Hilvan’daki eczacı, Akşener’e “Var, çok var. Ben maliyet altında çok veriyorum” yanıtını verdi.

“Ben emekliyim. Emekli maaşımı bırakacağım size.  Bir iki arkadaşa verirseniz sevinirim” diyen Akşener bunun üzerine “Askıda mama” kampanyası başlattı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN