İmamoğlu'ndan 'askıda fatura' çağrısı

İmamoğlu'ndan 'askıda fatura' çağrısı

İBB Ekrem İmamoğlu, 'Askıda Fatura' kampanyasına katılım çağrısı yaptı. İmamoğlu açıklamasında, ''Gücü olanın gücü olmayana yardım etmesi daha önce olmadığı kadar elzem hale geldi'' ifadelerine yer verdi.

Büyükşehir Belediyelerinden, siyasi partililere kadar birçok kuruluş ihtiyacı olan vatandaşlar için 'askıda' uygulaması hayata geçiriyor. Askıda uygulaması için son çağrı İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan geldi. Sosyal medya hesaplarından bir video yayınlayan İmamoğlu, 'askıda fatura' uygulaması için çağrıda bulundu. İmamoğlu, "Özelikle uzun bir süredir yaşamakta olduğumuz salgın sürecinde dayanışma ihtiyacı ve gücü olanın gücü olmayana yardım etmesi daha önce olmadığı kadar elzem hale geldi" dedi.

'GELİN DAYANIŞMAYI BÜYÜTELİM'

Kampanya sürecinde 40 milyon lira toplandığını kaydeden İmamoğlu, "Gelin bu mübarek Ramazan'ı değerlendirerek dayanışmayı çok ama çok büyütelim" diye konuştu. 

Yaptığı çağrıda kampanya iletişim bilgilerini de paylaşan İmamoğlu, "Mübarek Ramazan ayında da dayanışmayı büyütelim. İster Askıda Fatura ile ister yapacağınız ayni ve nakdi yardımla bu güzel dayanışmaya katılabilirsiniz. Bağışlarınızı özenle ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız" ifadelerine yer verdi. 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN