Datça açıklarında korkutan deprem | Son depremler

Datça açıklarında korkutan deprem | Son depremler

Datça açıklarında AFAD'ın belirlemelerine göre 4.2, Kandilli'ye göre 4.4 şiddetinde deprem meydana geldi. İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı, depremde olumsuz bir durum olmadığını duyurdu.

Muğla’nın Datça ilçesi açıklarında Ege Denizi’nde saat 19:26 itibarıyla deprem meydana geldi. Yapılan ilk açıklamalara AFAD depremin şiddetini 4.2, Kandilli Rasathanesi 4.4 olarak duyurdu. 

7 km derinlikte meydana gelen depreme en yakın yerleşim yerinin Datça ilçesi Yazköy, Cumalı, Yakaköy mahalleleri olduğu bildirildi. 

AFAD, “Geçmiş olsun Muğla. Datça açıklarında meydana gelen deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır” açıklaması yaptı. 

İÇİŞLERİ'NDEN AÇIKLAMA

İçişleri Bakan Yardımcısı ve Sözcüsü İsmail Çataklı, depremde olumsuz bir durum olmadığını duyurdu. 

Çataklı, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Muğla ili Datça ilçesi açıklarında, saat 19.26'da 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. Muğla İl AFAD, Datça ilçe Emniyet ve İlçe Jandarmadan alınan bilgilere göre, olumsuz bir ihbar bulunmamaktadır. Geçmiş olsun Muğla" ifadelerini kullandı. 

Ege Denizi’nde Datça açıklarında dün aynı saatlerde 5.0 şiddetinde deprem meydana gelmişti. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN