Davutoğlu mesaide salondakiler piknikte!

Davutoğlu mesaide 
salondakiler piknikte!

Başbakan Davutoğlu'nun CHP ile bir ay kadar süren koalisyon görüşmelerinin sonucunu açıkladığı basın toplantısına bazı AK Parti yöneticilerinin tişört ya da tatil gömleği ile gelmesi tepki topladı.

[Karar]

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun CHP ile bir ay kadar süren koalisyon görüşmelerinin sonucunu açıkladığı basın toplantısında dikkat çekici görüntüler vardı.

Bütün Türkiye'nin sonucunu merakla beklediği açıklamaya katılan AK Parti yöneticilerinin kıyafetleri tepki topladı.

15-08/14/toplantiKritik toplantıya tişört ve tatil gömleği ile katılan AK Partili yöneticilerin koalisyonu önemsemeyen rahat tavırları dikkatlerden kaçmadı. 

Başbakan ve yakın çalışma ekibi ciddi ve hazırlıklı görüntü verirken, parti yönetiminde önemli isimlerin tişört veya tatil gömleği gibi kıyafetlerle basın toplantısını izlemesi eşine az rastlanır bir ciddiyetsizlik örneğiydi. Üstelik, birçoğu parti yönetiminde aktif görev taşıyan isimler, salonun ön sıralarını işgal ederek Türkiye ve dünyaya koalisyonu pek de önemsemedikleri imajını verdiler. CHP'nin tam aksine AK Parti basın toplantısındaki kompozisyonla kamuoyundan eksi puan aldı.

Başbakan Davutoğlu kameralar karşısında belki de siyasi hayatının en sıkıntılı açıklamalarından birini yaparken, partisinin önde gelen isimlerinin bu kayıtsız görüntüsü koalisyon görüşmeleri sürecinden hafızalara kazınan unutulmaz bir fotoğraf oldu.

Aynı zamanda sembolik de olsa motivasyon sorununu yansıtan bu fotoğraf Başbakan Davutoğlu'nun partideki işinin ne kadar güç olduğunu ortaya koydu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN