Denizli'de kadın cinayeti: Boşanma aşamasındaki eşini öldürdü

Denizli'de kadın cinayeti: Boşanma aşamasındaki eşini öldürdü

Denizli'nin Çal ilçesinde bir kişi boşanma aşamasında olduğu eşini tüfekle vurarak öldürdü. Polis ekipleri olay yerinden kaçan şüpheliyi arama çalışmalarına başladı.

Denizli'de bir kişi boşanma aşamasındaki eşini öldürüp kaçtı.

Olay, Çal ilçesi Sazak Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; boşanma aşamasında olduğu belirtilen eski eşi (26) Fatma K.’nin yanına akşam saatlerinde, çocuğunu görmek için eve giden (27) Osman A. eşiyle tartıştı. Yaklaşık 5 ay önce ayrıldığı ve iddiaya göre, kadına ait av tüfeği ile eski eşi Fatma K.’yi evin önünde rastgele ateş ederek vücudunun çeşitli yerlerinden vurdu. Sesi duyan vatandaşların olay yerine geldiklerinde yerde yatan Fatma K.’yi görmesi üzerine ihbarda bulunuldu. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ağır yaralı olarak Çal Devlet Hastanesine kaldırılan Fatma K. yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Jandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, olay yeri inceleme ekipleri 9 adet boş kovan buldu. Osman A.'nın otomobille kaçtığı ve en son Uşak il sınırında görüldüğü iddia edildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN