Denys Boyko'dan Beşiktaş itirafı: Yanlış yaptım, suç bende

Denys Boyko'dan Beşiktaş itirafı: Yanlış yaptım, suç bende

Ukraynalı kaleci Denys Boyko, Beşiktaş'ta oynadığı dönemi değerlendirerek, yanlış yaptığını ve suçun kendisinde olduğunu söyledi.

Beşiktaş'ın eski kalecisi Denys Boyko, sosyal medyadan yaptığı canlı yayında siyah beyazlı kulüpteki kariyeriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş kariyerine kötü başladığını dile getiren Ukraynalı file bekçisi, "O dönem sadece kupa maçlarında görev alıyordum. Psikolojik olarak hazır değildim. Şenol Güneş de kazanan kadroyu bozmak istemiyordu. Sonrasında sakatlandım ve şans bulmam iyice zorlaştı" diye konuştu.

"BAŞARILI BİR TEKNİK DİREKTÖRDÜ"

O dönemki teknik direktörü Şenol Güneş'ten de bahseden Boyko, "O oyuncularla konuşmayı pek sevmezdi. Ortak bir dili konuşamadığımız için tercüman aracılığıyla anlaşıyorduk ve kendimi iyi ifade edemiyordum. Ancak çok başarılı bir teknik direktördü" ifadelerini kullandı.

32 yaşındaki kaleci Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra o dönem nerede yanlış yaptığını anladığını ve suçun kendisinde olduğunu da itiraf etti.

2016 yılının ocak ayında Beşiktaş'a transfer olan Denys Boyko, siyah beyazlı kulübün kalesini 5 resmi maçta korumuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN