DEVA Partisi’nden İmamoğlu’na ‘Kadir Topbaş’ teşekkürü

DEVA Partisi’nden İmamoğlu’na ‘Kadir Topbaş’ teşekkürü

DEVA Partisi Ankara İl Başkanı Ali Güven, belediye binasına Kadir Topbaş için baş sağlığı posteri asan İmamoğlu ve belediye çalışanlarına ‘siyasi nezaket’ teşekkürü etti.

13 yıl boyunca İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan Kadir Topbaş, koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Topbaş, 14 Şubat'ta İstanbul Fatih Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da vefatın ardından şehre önemli hizmetlerde bulunan Kadir Topbaş için belediye binasına baş sağlığı posteri astırdı.  

DEVA Partisi Ankara İl Başkanı Güven, bu fotoğrafı sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak İmamoğlu’na ‘siyasi nezaket’ teşekkürü etti.  

Güven, “Siyasette nezaketin çok zor olmadığını, büyük bir vefa örneği ile gösteren tüm İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına ve Belediye Başkanına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

28 Mart 2004 tarihinde yapılan yerel seçimlerde AK Parti'den aday olan Kadir Topbaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilmiş, bu görevinden 2017 yılında istifa etmişti. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN