Siyasilerden Kadir Topbaş için taziye mesajı

Siyasilerden Kadir Topbaş için taziye mesajı

Eski İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın vefatı sonrası çok sayıda siyasi sosyal medyadan taziye mesajı paylaştı.

13 yıl boyunca İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan Kadir Topbaş, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedavisi gördüğü hastanede 76 yaşında hayatını kaybetti. 

Topbaş'ın vefatı sonrası pek isim sosyal medyadan üzüntülerini bildirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan da Topbaş'la ilgili sosyal medyadan taziye mesajı paylaştı. Erdoğan'ın mesajı şöyle:

KEMAL KILIÇDAROĞU: YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Kadir Topbaş'ın vefatıyla ilgili Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu. Kılıçdaroğlu'nun mesajı şöyle: 

MERAL AKŞENER: ALLAH'TAN RAHMET DİLİYORUM

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener de sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu:

FAHRETTİN KOCA: MEKANI CENNET OLSUN

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da Twitter hesabından Kadir Topbaş'ın vefatıyla ilgili bir mesaj paylaştı. Koca mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Ölüm bir köprüdür, dostu dosta götürür. Ömrü millete hizmet ve insan yetiştirmekle, dost biriktirmekle geçen alçak gönüllü, fedakar Kadir abimiz bugün hakka yürüdü. Mekânı cennet, makamı âli olsun."

EKREM İMAMOĞLU: İBB AİLEMİZE BAŞ SAĞLIĞI DİLERİM

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da eski başkan Topbaş'la ilgili bir mesaj paylaştı. İmamoğlu'nun mesajı şu şekilde:

"Covid-19 tedavisi nedeniyle bir süredir yoğun bakımda olan, 13 yıl boyunca İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak şehrimize önemli hizmetler sunan Kadir Topbaş'ın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrendim. Yakınlarına, sevenlerine ve İBB ailemize baş sağlığı dilerim." 

Topbaş'ın vefatıyla ilgili paylaşım yapan diğer siyasiler ve mesajları şöyle: 

MANSUR YAVAŞ: SEVENLERİNE BAŞSAĞLIĞI DİLERİM

 ALİ BABACAN: ÜZÜLEREK ÖĞRENDİM

AHMET DAVUTOĞLU: GAYRETLERİNE VE SAMİMİYETİNE ŞAHİDİZ

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN