Korona tedavisi gören Kadir Topbaş, diyalize bağlandı

Korona tedavisi gören Kadir Topbaş, diyalize bağlandı

Koronavirüs tedavisine entübe edilmiş şekilde devam edilen İBB eski başkanı Kadir Topbaş, diyalize bağlandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Kadir Topbaş, 16 Kasım’da kaldırıldığı özel hastanede koronavirüs tedavisine alınmış ve entübe edilmişti. Sağlık durumu ciddiyetini koruyan Kadir Topbaş’ın diyalize bağlandığı öğrenildi.

OĞLU SAĞLIK DURUMUNA İLİŞKİN AÇIKLAMA YAPMIŞTI

İki aya yakın bir süredir hastanede tedavi gören Topbaş’ın sağlık durumuna ilişkin oğlu Mustafa Ömer Topbaş, “Bu zor anımızda arkadaşlarımız, dostlarımız ve sevenlerinden dua bekliyoruz” açıklamasında bulunmuştu.  

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Topbaş, şunları kaydetmişti: 

Babamız Kadir Topbaş bu sabah yoğun bakıma alındı. 

Doktorlar önümüzdeki saatlerde şu an uygulanan basınçlı oksijen desteğinden pozitif bir ilerleme kaydedilemezse entübe etme durumunda kalabileceklerini söylüyorlar. 

Bu zor anımızda arkadaşlarımız, dostlarımız ve sevenlerinden dua bekliyoruz. Sizlerin duası ve Allah’ın izniyle babamızın kısa zamanda sağlığına kavuşacağına inanıyoruz. 

Selam ve dua ile Allah’a emanet olun. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN