Dışarı çıkarken dikkat! Meteoroloji illeri tek tek sıraladı

Dışarı çıkarken dikkat! Meteoroloji illeri tek tek sıraladı

Meteorolojiden yapılan son hava durumu paylaşımında pek çok il için sağanak yağış uyarısı yapılırken vatandaşların dışarı çıkarken dikkatli olması istendi. Marmara Bölgesi için iyi haber veren meteoroloji hangi illeri uyardı? İşte sağanak yağış beklenen iller...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Marmara Bölgesi'nde parçalı ve az bulutlu hava beklendiğini duyururken Erzurum, Erzincan ile Ardahan'da öğleden sonra sağanak yağmurun beklendiğini açıkladı. Cuma günü tüm yurt genelinde havaların güneşli olması bekleniyor. Cumartesi Marmara Bölgesinde başlayan sağanak yağmur pazar günü İç Anadolu Bölgesine doğru kayarken pazartesi günü de Doğu Anadolu Bölgesi'ne etkili olacak. İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün duyurduğu 5 günlük hava durumu tahmini...

MARMARA İKİ GÜN BOYUNCA GÜNEŞLİ

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, bölgenin doğusunda yer yer puslu hava tahmin ediliyor. Parçalı ve az bulutlu havanın hakim olacağı bölgede sıcaklıkların mevsim normalleri civarında olması bekleniyor.

Rüzgarın, güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi öngörülüyor.

yagmur-saganak.jpg

DOĞU ANADOLU BÖLGESİ'NE SAĞNAK YAĞMUR UYARISI

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, havanın parçalı ve çok bulutlu olacağı bölgede, Erzurum, Erzincan ile Ardahan'da öğle saatlerinden itibaren aralıklı ve gök gürültülü sağanak görülecek.

Sıcaklıkların mevsim normallerinde seyredeceği bölgede rüzgar, güney ve güneybatıdan orta, zaman zaman kuvvetli esecek.

Bölgede gece en düşük sıcaklık Kars'ta 4, Erzurum ve Ardahan'da 5, Ağrı'da 8, Erzincan'da 10, Iğdır'da 16 derece kaydedildi.

Gün içinde en yüksek sıcaklıkların ise Iğdır'da 29, Erzincan'da 25, Ağrı'da 23, Kars'ta 22, Erzurum'da 20 ve Ardahan'da 19 derece olması bekleniyor.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU 

hava-durumu1.jpghava-durumu2.jpghava-durumu3.jpghava-durumu4.jpghava-durumu5.jpg

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN