Diyarbakır 'da öldürülen PKK'lı Yeni İhya Der Başkanı Aytaç Baran'ın katili çıktı

Diyarbakır 'da öldürülen PKK'lı Yeni İhya Der Başkanı Aytaç Baran'ın katili çıktı

Diyarbakır’da dün polise düzenlenen saldırının ardından öldürülen 3 PKK’lıdan biri olan S.D.’nin 9 Haziran 2015'te silahlı saldırı sonucu öldürülen Yeni İhya Der Başkanı Aytaç Baran'ın katili olduğu ortaya çıktı.

Diyarbakır’da polise düzenlediği saldırının ardından öldürülen 3 PKK’lıdan S.D.’nin Aytaç Baran’ın katili olduğu ortaya çıktı.

Aytaç Baran'ın katili öldürüldü

Merkez Yenişehir ilçesinde polise düzenledikleri saldırının ardından öldürülen 3 teröristten biri olan S.D.’nin 9 Haziran 2015’te silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Yeni İhya Der Başkanı Aytaç Baran’ın aranan katil zanlısı olduğu belirlendi. 7 Haziran seçimlerinin ardından düzenlenen suikastla öldürülen Aytaç Baran’a yönelik saldırı anı güvenlik kameralarına yansımış, görüntülerdeki bir katil zanlısı yakalanırken ikinci zanlı olan S.D. ise aranıyordu.

Cinayetle ilgili olarak aranan S.D., dün Yenişehir ilçesi Şehitlik semti Ben-u Sen Mahallesi’nde polisle girdiği çatışmada hayatını kaybetti.

DİYARBAKIR/İHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN