Diyarbakır Emniyet Müdürü: Görevimin başındayım

Diyarbakır Emniyet Müdürü: Görevimin başındayım

Diyarbakır Emniyet Müdürü Halis Böğürcü, görevden alındığı yönündeki haberleri sert bir dille yalanladı. Böğürcü, "Burada görevimizin başındayız. İçeride ve dışarıdaki düşmanlarla mücadelemiz sürüyor" dedi.

[Karar]
Diyarbakır Emniyet Müdürü Halis Böğürcü, dün akşam şehit olan polis memuru Mehmet Uyar için emniyet müdürlüğünde yapılan törende konuştu. Bugün basında yer alan "Görevden alındı" haberlerine değinen Böğürcü "Ben görevimin başındayım. Dahili ve harici düşmanlara karşı mücadelemiz sürüyor" diye konuştu. 

Böğürcü şunları dedi:

"Görevimin başındayım. Görev verildiği gibi alınır da. Moralimizi bozmaya, sinirlendirip hata yaptırmaya çalışan bu tip haberler mücadele ve azmimizden herhangi bir şey eksilttirmeyecekler. İçinde bulunduğumuz zor bir dönem. Biz burada dahili ve harici hainlerle savaşıyoruz. Bir tarafta hainliğin ve kalleşliğin sembolü olan bölücü terör örgütü, diğer ve her tarafta insani ve devlet değerlerine adice saldıran, maneviyat ve moral bozmayı akıllılık ve çıkar zanneden zavallılar, devletin gücü hepinizle mücadele etmeye yetecektir."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN