Diyarbakır ve Mardin'de oy kavgası: 26 yaralı

Diyarbakır ve Mardin'de oy kavgası: 26 yaralı

Diyarbakır ve Mardin'de oy kullanma sürecinde çıkan kavgalarda 26 kişi yaralandı. Muhtarlık seçimi dolayısıyla çıkan kavgalarda taşlarla, sopalar da kullanıldı.

Diyarbakır'ın Çüngüş ilçesinde Keleşevleri Mahallesi'nde muhtarlık seçimi dolayısıyla Yiğit ve Gül aileleri arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgada dönüştü. Olayda 9 kişi yaralandı.

Dicle ilçesinin Uluçeşme Mahallesi'nde oy verme esnasında A.Y ve M.S.Y arasında başlayan tartışmaya yakınları da dahil oldu. Çıkan kavgada 6 kişi yaralandı.

Kocaköy ilçesinin Bozbağlar Mahallesi'nde, muhtarlık seçimi nedeniyle iki grup arasında çıkan taşlı sopalı kavgada 6 kişi yaralandı.  

MARDİN'DE DE TAŞLI SOPALI KAVGA

Artuklu ilçesine bağlı Dara Mahallesi'nde iki muhtar adayı arasında çıkan taşlı sopalı kavgada 3 kişi yaralandı. Yaralılar kaldırıldıkları Mardin Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Midyat'ın Çavuşlu Mahallesi'nde iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada ise Adil (37) ve Hamit Özgün (65) yaralandı.

Yaralılar 112 Acil Servis ekiplerince kaldırıldığı Midyat Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. 

ANKARA/AA

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN