Dortmund’un sosyal medya hesabı hacklendi

Dortmund’un sosyal medya hesabı hacklendi

Almanya ve Hollanda ile yaşanan siyasi krizin ardından Bundesliga ekibi Borussia Dortmund’un Twitter hesabı hacklendi. Hesaptan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili bir paylaşım yapıldı ve Erdoğan'ın Davos görüntüleri yayınlandı. Bir süre sonra Bayern Münih futbolcusu Javi Martinez, UNICEF USA, Forbes'in hesapları da aynı şekilde hacklendi.

Alman ekiplerinden Borussia Dortmund’un resmi Twitter hesabı hacklendi.

Almanya ve Hollanda ile yaşanan siyasi krizin ardından Bundesliga ekibi Borussia Dortmund’un Twitter hesabı hacklendi. Hesaptan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili bir paylaşım yapıldı. Tweette, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Davos'taki görüntüleri yer aldı.

Hacklenen binlerce hesap arasında Pro Sieben televizyonu, efsane tenisci Boris Becker, Amnesty International’ın Twitter hesapları da bulunuyor

17-03/15/screenshot_1.png

Kulüp kısa süre sonra hesabı geri alırken, yapılan paylaşımı sayfadan kaldırdı. 

Ayrıca videonun üzerinde de Nazi işareti yer alırken "#NaziAlmanya, #Nazihollanda" hashtagleri yer aldı.
 
17-03/15/screenshot_2.png
 
 
17-03/15/screenshot_3.png
 
17-03/15/screenshot_5.png

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN