115 kişi yanarak hayatını kaybetmişti: Irak'ta düğünde yangın faciası kamerada

115 kişi yanarak hayatını kaybetmişti: Irak'ta düğünde yangın faciası kamerada

Irak’ın Musul kentindeki düğünde havai fişek nedeniyle çıkan yangında 144 kişi hayatını kaybederken 200’den fazla kişi yaralanmıştı. Düğünde çıkan yangının ilk görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde alevlerin yere doğru düşerken insanların kaçtığı görülüyor.

Geçtiğimiz günlerde Irak'ın Musul kentindeki bir düğün salonunda havai fişek patlaması nedeniyle yangın çıkmıştı. Yangında 144 kişi hayatını kaybederken 200’den fazla kişi yaralanmıştı.

800 kişinin katıldığı düğünde çıkan yangının ilk görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde alevlerin yere doğru düşerken insanların kaçtığı görülüyor.

Ayrıca, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY), Hamdaniye ilçesindeki yangında 115 kişinin hayatını kaybettiği düğün salonu sahibinin Erbil’de yakalandığını duyurdu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN