19'uncu kattan üzerine düştüğü araç pert oldu: O ise kalktı, yürüdü

Rusya’nın Voronoej kentinde bir binanın 19'uncu katındaki bir erkek dengesini kaybederek bir aracın üzerine düştü. Üzerine düştüğü araç kullanılamaz hale gelirken düşen kişinin hiçbir şey olmamış gibi kalkıp yürümesi anbean kaydedildi.

Rusya'da 40 yaşındaki bir erkek yaşadığı binanın 19’uncu katından otoparkta bulunan bir aracın üzerine düştü. Olaya şahit olan çevredeki vatandaşlar sağlık ekiplerine haber verdi.

19’UNCU KATTAN DÜŞTÜ, KALKTI, YÜRÜDÜ

Sağlık ekiplerinin acil müdahalede bulunmak istedikleri kişinin, aracın üzerinden ekiplerin yardımıyla kalkıp ambulansa yürümesi görenleri hayrete düşürdü. Sedye kullanılmadan ambulansa yürüyen şahsın sarhoş olduğu ve dengesini kaybettiği için düştüğü belirtildi.

ARABA KULLANILAMAZ HALE GELDİ

40 yaşındaki erkeğin yapılan sağlık kontrollerinde beyin travması geçirdiği, parmaklarında kırıklar ve omurilik kısmında da zedelenme olduğunu ifade edildi. Tedavi altına alınan şahsın sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken aracın ise kullanılamaz hale geldiği açıklandı.

O anlar ise çevredekiler tarafından anbean kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN