2024'ün ilk felaketi yola çıktı! 4 ay içerisinde tüm dünyayı etkileyecek: En son 1921'de olmuştu...

2024'ün ilk felaketi yola çıktı! 4 ay içerisinde tüm dünyayı etkileyecek: En son 1921'de olmuştu...

2023 bitmeden 2024 felaketleri dünya gündeminde yerini aldı! Son günlerde Güneşte yaşanan deliklerin ardından bir felaket daha duyuruldu! Güneş'te meydana gelecek patlamayla birlikte, 4 ay içerisinde etkisi tüm dünyada etkisi hissedilecek. Hazırlığınızı yapın. İşte patlamanın oluşturacağı felaket...

Güneş'te yaşanan patlamalar tüm dünyayı etkileyecek. Felaket haberleri yeni yıl gelmeden paylaşılmaya başlandı. Bazı kaynaklarda 4 ay içerisinde, bazı kaynaklarda ise 2024 yılının ilk çeyreğinde gerçekleşeceği paylaşılıyor. En son 1921 yılında gerçekleşen felaket yeniden gündemde.

2024 YILI GELMEDEN FELAKETİ GELDİ

Dünya üzerinde etkisini sürdüren Güneş, son günlerde oluşan kara deliklerle gündeme geliyor. Güneş'in yüzeyinde meydana gelen kara deliklerin boyutu dünyanın 60 katı olurken, kısa bir süre önce bir felaket daha duyuruldu. Felaketlerin yılı olan 2023'ün son ayında, 2024 yılı için uyarı yapıldı. Kaynaklara göre, 4 ay içerisinde ya da 2024 yılının ilk çeyreğinde tüm dünyayı etkisi altına alacak.

2-006.jpg

TÜM ELEKTRONİK ALETLER BOZULACAK

Güneş'te yaşanması beklenen süpersonik patlamalar tüm dünyayı etkisi altına alacak. Patlamanın şiddetiyle birlikte dünya üzerindeki tüm elektronik aletlerin bozulacağı iddialar arasında yerini aldı.

Bilim insanları tarafından son günlerde yakından takip edilen Güneş, 2024 yılının felaketini işaret etti. En son 1921 yılında meydana gelen olay, ABD'de telgraf hizmetlerini felç etmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN